Ah Kalbim 30. Bölüm 18 Kasım Özeti ve Fragmanı-Abhi Pragya’yı Öper


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 12:57
0

Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümlerinden 4 tanesi birleştirmekteyiz.

Ah Kalbim 30. Bölüm 18 Kasım Özeti ve Fragmanı. Orjinal bölümler 117, 118, 119 ve 120. bölümlerdir. Sarla tekrar evlilik salonunu açmak için oldukça kararlıdır ve kimseye güvenmediği için sorumluluk almaya kararlıdır. Ancak Pragya’nın annesi evlilik salonunun sorumluluğunu bir başkasına bırakması gerektiğini ona açıklamaya çalışır.

Bu arada Abhi ve Pragya arabalarında yolculuk yaparken tartışmaya başlarlar. Daha sonra araba hafif bir kaza geçirir ve yolun geri kalan kısmını yürüyerek gitmeye karar veriler. Daha sonra Purab, Bulbul’u  bir türlü aklından çıkaramaz ve intihar etmeye karar verir. O anda kapı zilini duyar ve Bulbul’ün dışarıda olduğunu görür. Bülbül, Purab’ın onu üzdüğü için intihar etmeye çalıştığı anlar.

Abhi ve Pragya yürüyerek zorlu  vakit geçirmeye devam etmektedirler. Bu arada Sarla, Bulbul’un bir kez daha yalan söylediğini ve Purab’la daha önceden tanıştığını fark eder. Purab’ın evine gitmeye ve Bulbul ve Purab’ı yakalamaya karar verir. Daha sonra Abhi ve Pragya korkutucu görünen bir eve ulaşırlar  ve ikisi de eve girmekten korkarlar. Aniden elinde fenerle dolaşan bir adam görürler. Pragya çığlık atmaya başlar.

Bülbül ise evlilik salonuyla ilgili proglemini çözmek için bir adamla buluşmaya karar verir. Adam edepsizlik yapar ve Bulbul da adamı tokatladığında adam şok olur. Öbür taraftan Abhi ve Pragya korkularını kontrol edip eve girerler ancak korku kontrolü beyhude kalmıştır.

Abhi ve Pragya korkunç evde tıkılıp kalmış ve evdeki ürkütücü atmosferden korkmaktadırlar. Öte yandan Dadı, Abhi ve Pragya’dan uzun zamandır haber almadığı için endişelenmektedir. Hatta Organizatörler bile Abadi ve Pragya’nın henüz ulaşmadığını “dadi’ye” bildirirler. Evdeki bir adam kendisine hayalet diyerek  Abhi ve Pragya’yı korkutur.

Bu arada Purab ve Bulbul birlikte konuşmaktadırlar ve hemen Sarla oraya gelir ve Bulbul’u azarlar ve onu tekrar ihanet etmekle ve bencil olmakla suçlamaya başlar. Purab daha sonra müdahale eder ve Sarla’ya Bulbul’i yanlış anlamış olduğunu söyler.

Abhi ve Pragya nihayet korkunç evden kaçmak için bir yol bulurlar. Organizatörlerden bir adam  Abhi’nin telefonu arar. Abhi durumunu ona bildirir ve hemen kendisini her yerden almasını ister. Bu arada Bulbul, annesinin evlilik salonu için hiçbir şey yapamamasından dolayı üzgündür. Tanu, Abhi’nin gelmesini istediği yere gelir ancak Abhi’nin henüz mekana gelmediğini ve Pragya ile olduğunu öğrendiğinde şok olur. Daha sonra, mekanda sahibi  ışıkların kapatılmasını ister ve herkese mumlarını yakmasını ister. Işıklar söndüğünde Abhi, Tanu olduğunu varsayarak Pragya’yı yakalar ve onu öper.

Ah Kalbim 30. Bölüm Son parça