Ah Kalbim 194. Bölüm Özeti 1 Mayıs Fragmanı


Güncelleme: 7 Şubat 2018 : 18:03
1

Ekranların sevilen günlük dizisi Ah Kalbim, heyecan dolu bölümleriyle izleyiciyle buluşmaya devam ediyor. Ah Kalbim 194. bölüm özetiyle sizlerleyiz.

Dizinin son bölümünde soyguncular Pragya’yı rehin almışlar ve aylardır yaptıkları planları bozmaya çalıştığı için öldüreceklerini söylemiştir. Bu sırada Abhi’de şok içinde Pragya’yı izliyor çünkü onunda başında bekleyen silahlı adamlar var.

Soyguncu Pragya’nın başına silahı dayamış ve tetiğe basmak için beklemektedir. Bu sırada bir köpek sesi duyulur ve soyguncular kısa bir panik yaşar. Sesin telefondan geldiği anlaşılınca herkesin telefonunu toplarlar. Soyguncu Pragya’nın başına tekrar silahı tekrar dayar. Abhi bu sefer soyguncuların üzerine doğru gider durmasına söyleseler de dinlemez ve soyguncu tetiğe basar Abhi vurulur.

Abhi yaralı halde adamlarla mücadele etmeye çalışır. Dışarıda Abhi’nin sevenleri silah sesini duymuş ve korkmuştur. Polis sesi duyar duymaz içeriye giriyor. Abhi vurulmuş Pragya başında ağlıyordur. Pragya gözlerini aç diye yalvarırken Abhi’nin gözleri Pragya’nın mangalsutrasına takılıyor ve bir şeyler hatırlıyor. Ambulans geliyor ve Abhi’yi hastaneye götürüyor. Tanu’da bu sırada Aliya’yı arıyor ve Abhi’nin Pragya yüzünden vurulduğunu söylüyor.

Hastaneye geldiklerinde hemşire giriş işlemlerini yapmalarını istiyor. Doktor Abhi’deki kurşunu çıkaracağını söylüyor. Aliya hastaneye geliyor. Abhi’nin vurulmasından dolayı Pragya’yı suçluyor ve azarlıyor. Pragya ise ona sarılarak destek oluyor. Abhi’nin durumu birden kötüye gitmeye başlıyor. Doktorlar acil kana ihtiyacı olduğunu söylüyor. Abhi için acil olarak 0 RH kana ihtiyaç vardır. Abhi için aranan kan grubu Purab da vardır. Purab Abhi için kan verecektir. Aliya ve Pragya ona çok teşekkür eder. Aliya Pragya’dan nefret ettiğini söylüyor. Purab ise böyle yaparak Abhi’ye zarar verdiğini söylüyor.

Doktorlar ameliyatın başarılı geçtiğini Purab olmasa hayatını kaybedebileceğini söylüyor. Pragya doktordan Abhi’yi görmek için izin istiyor. Doktor hastayı yormaması gerektiğini çok kısa kalmasını söylüyor. İçeri giren Pragya, Abhi’ye ümidini kaybetmediği hayata tutunduğu için teşekkür ediyor. Bu sırada odaya Tanu giriyor ve hasta adamın yanında bile kavga ediyor. Pragya sinirleniyor ve odadan çıkarıyor.

Ah Kalbim 194. bölüm özeti 1 mayıs fragmanı

 

 

Comments are closed.