Ah Kalbim 171. Bölüm 9 Nisan Özeti


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 02:30
0

Ah Kalbim son bölümde Pragya ailesine katkı sağlamak için çalışmaya karar vermiş ve Abhi’nin ofisinde işe başlamıştı. Pragya Abhi’yle ne zaman karşılaşacak, neler yaşanacak? İşte Ah Kalbim 171. Bölüm 9 Nisan özeti..

Pragya her an her dakika Abhi’yle geçirdiği güzel günlerin hayalini kurar. Onu hayalinden Sarla uyandırır ve iyi görünmediğini, bugün işe gitmemesi gerektiğini söyler. Pragya işe gideceğini söyler. Dadi ise çok endişelidir her gün Abhi’nin eski günleri hatırlaması için Tanrı’ya dua eder. Abhi evden çıkmak üzereyken Dadi onu durdurur ve aarti yapmasını ister. Abhi bu tarz şeylere inanmadığını fakat onu kırmamak için yapacağını söyler. Dadi, Abhi’nin Pragya’yla birleşmesini diler.

Pragya işe gitmiştir fakat Abhi’yle karşılaşmaktan çok korkar. Sara Pragya’ya Abhi’nin geleceğini söyler ve hazırlıklı olmasını ister. Pragya Abhi’yi görmemek için kantine gider. Hatta işten ayrılmayı bile göze alır fakat Sara imzaladığı anlaşmadan ötürü işten ayrılamayacağını söyler. Pragya mecburen kendisine verilen görevi yerine getirecektir. Eline bir çiçek sepeti verilir ve Abhi geldiğinde içindekileri ona saçması istenir. Abhi gelir ve Pragya yüzünü gizleyerek çiçekleri saçarken Abhi’nin gözü Pragya’ya takılır. Sara Abhi’ye Pragya’nın hayranı olduğunu söyler. Abhi Pragya’ya yaklaşır ve eline imza atar bununla da kalmaz Pragya’nın gözlüklerini düzeltir. Pragya çok mutlu olmuştur. Ah Kalbim 171. bölüm 9. Nisan özeti  mutlulukla karışık hüzünlü bir bölümdü.

Pragya eve geldiğinde yemek yapmak istediğini söyler fakat elinde Abhi’nin imzasını saklamaya çalışır. Pragya’nın hareketlerinden şüphelenen Sarla bir sorun olup olmadığını merak ediyor. Pragya iyi olduğunu bir problem olmadığını söyler. Eline bir poşet geçirir ve işlerini öyle halleder. Abhi ise Dadi’nin son günlerde çok değiştiğini düşünür ve onunla konuşmak için odasına gider. Dadi’ye  son günlerde neden değiştiğini artık evlenmesi için bile baskı yapmadığını sorar. Dadi ie birden sen zaten evlisin deyince Abhi şaşırır Dadi hemen kırdığı potu düzeltir ve zaten müzikle evlisin der.

Pragya ve Aliya ise iş yerinde köşe kapmaca oynar. Pragya Aliya ile karşılaşmamak için türlü türlü hallere girer ve sonunda karşılaşmadan Aliya gider. Pragya’da rahat bir nefes alır. Abhi hayranlarının onu ne kadar tanıdığını test etmek için bir oyun oynar. Bazı eşyaların olduğu kabın içine bilekliğini koyar ve hayranlarının bulmasını ister. Hiç kimse bilekliği bulmayı başaramaz. Abhi Pragya’nın gelmesini ister. Aynı testi ona yapar ve Pragya bilekliği hemen bulur. Bunun tesadüf olduğunu tekrar denemesini ister. Pragya bilekliği tekrar bulur. Abhi çok etkilenir ve Pragya ile selfie çeker.

Diğer taraftan Aliya Abhi için bir görüşme hazırlamıştır. Yetkililer Abhi’den bir demo CD hazırlamasını ister Abhi’de  şarkının bir kısmını söyler ve parayı yatırmaları halinde tamamını söyleyeceğini söyler.

Ah Kalbim 9 nisan özeti, yine heyecanlı ve sürükleyici hikayesiyle izleyenleri etkiledi. Ah Kalbim 171. bölüm özeti 9 nisan…