Ah Kalbim 16 Kasım Özeti 28. Bölüm Fragmanı-Bülbül Prab’ı Tokatlar


Güncelleme: 1 Kasım 2017 : 12:58
0

Ah Kalbim dizisi özetlerimiz ozee.com’un resmi internet sitesindeki orjinal dizinin bölüm özetlerinin ingilizceden çevirilmesi ile oluşmaktadır. Orjinal bölümler ile Kanal 7’deki bölümler arasında bazı bölüm farklılıkları olabilir. Kanal 7 dizinin bölümlerini sahneleri keserek oluşturmaktadır. Yaklaşık 85 dklık videolardan oluşan bölümler orjinal bölümlerle aynı gitmemektedir. Bunun takip edilmesi de oldukça güçtür. Bu yüzden çevirilerimizde dizinin orjinal bölümlerinden 4 tanesi birleştirmekteyiz. Ah Kalbim 16 Kasım Özeti 28. Bölüm Fragmanı-Bülbül Prab’ı Tokatlar. Kanal 7’nin sevilen yeni Ah Kalbim dizisi romantik bölümler ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ah Kalbim dizisi 28. bölüm özeti haberimizde.

Pragya, Tanu’yu, evde olup bitenler hakkında bilgi vererek ailesine zarar vermeye karşı uyarır. Daha sonra eve varıyor ve Abhi’yi doktorlara ve hemşirelere operasyona başlamaları için emirler yağdırırken bulur. Abhi Sarla’yı anne diye çağırır ve bu durum Pragya’nın hoşuna gider. Pragya daha sonra Abhi’ye gider, ancak Abhi’nin ona olan kızgınlığı devam etmektedir. Daha sonra Bulbul, annesinin kalp krizi geçirdiğini ve şok geçirdiğini haber alır. Bu arada Alia ve Tanu hastaneye giderler.

Pragya, annesinin bilinç kazanmasıyla yüzleşmesi gereken sonuçlardan korkar. Bu arada Bülbül, Purab’tan kendisini hastaneye götürmesini ister ancak arabanın bozulduğunu görür ve Purab’ın telefonuyla Pragya’yı aramaya karar verir. Abhi’nin ‘dadi’ Purab’ın Pragya’yı aradığını düşünerek telefonu alır. Daha sonra, ‘Dadi’ Abhi ve Pragya’yı konuşmak için çağırır. Abhi, Alia ve Tanu ‘dadi’nin Pragya’yı azarladığını hisseder ancak Dadi’nin Pragya’ya sarılıp teşekkür ettiğini gördüklerinde şaşırırlar. ‘Dadi’ sonradan Bülbül’e kendi isteğiyle evden kaçanlar olduğunu ve Pragya’nın onunla hiçbir ilgisi olmadığını söyler. Daha sonra, ‘dadi’ Abhi’den Pragya’dan özür dilemesini ister. Bu arada Bulbul, Purab’a kızar ve kızkardeşinin yüzleştiği tüm sıkıntıdan dolayı onu suçlar ve onu tokatlar.

Pragya’nın annesi Sarla Abhi ile buluşmayı ister. Pragya, Abhi’nin annesiyle buluşmasını istemez ancak hemen Abhi odaya girer. Abhi’nin odaya girmesi ile şaşkına dönen Pragya, ilişkileri hakkında hiçbir şey söylemiyor ve bunun yerine farklı bir konuyla ilgili konuşuyor. Bu arada Bulbul ve Purab hastaneye gidiyor ve Purab Abhi ve Alia ile orada olmaktan korkuyor. Daha sonra, Alia Purab’ı ve Bulbul’u birlikte görür ve öfkelenir. Arabayı kendilerinin üzerinde çalıştırmayı deniyor, ikisi de kaçıyor. Alia daha sonra arabadan çıkıp Purab’a bağırmaya başlar. Alia Bulbul’u ölüme boğmaya çalışır, ancak Purab aralarında gelir ve Alia’yı tokat atar. Purab ve Bulbul, arabalarıyla hastaneden uzaklaşıyor. Daha sonra, Abhi’nin ‘dadi’ Sarla’dan evinde kalmalarını ister.

Sarla evine varır ve Dadi’nin ağladığını öğrenir. Bu arada Bulbul Purab’ı eve götürmeye zorlar. Daha sonra Abhi odasına gider ve Pragya’ya bağırmaya başlar. Onu tehdit edip odadan hemen çıkmasını ister. Daha sonra Pragya’nın odadan çıktığını görüyor. Çok mutlu olur ve odasında dans eder. Bu arada, Dadi ve diğerleri Sarla’ya bakmakla meşgullerdir. Tam o sırada, Bulbul’un kuzenlerinden biri onu evin dışında fark eder. Dadi ve Sarla’ya, Bulbul’u evin dışında gördüğünü hissettiğini söylediğinde, Sarla, herkesi evde Bulbul’un adından bile söz etmemelerini emreder. Bülbülün bunu annesinden duyduğunda tepkisi ne olacak?