Ah Kalbim 10 Nisan-172. Bölüm Özeti


Güncelleme: 29 Ocak 2018 : 04:18
0

Kanal 7’nin sevilen dizisi Ah Kalbim son bölümde Pragya ve Abhi’nin karşılaşması hepimizi heyecanlandırdı. Aralarındaki elektrik ise izleyenleri mutlu etti. Ah Kalbim 10 Nisan 172. bölüm özeti ile yine birlikteyiz.

Son bölümde Pragya’nın dikkatini Abhi’yi her konuda yönlendiren Aliya çekmişti. Pragya sürekli Abhi’yle karşılaştığı, onun eşyasını gözleri kapalı buluşunu ve fotoğraf çekindikleri anı hatırlayarak mutlu olur. Fakat Abhi’nin iyiliği için işten ayrılması gerektiğini düşünür. Biji Pragya’daki değişikliği fark ettiğini Abhi ile karşılaşıp karşılaşmadığını sorar. Pragya başta inkar eder fakat her şeyi Biji’ye anlatır. Ancak onun iyiliği için işten ayrılacağını söyler. Biji ise bunun iyi bir fikir olmadığını söyler. Eğer sık sık karşılaşırsanız Abhi’nin tramvayı atlatacağını ve eski günleri hatırlayacağını söyler. Pragya ise Abhi’nin ondan çok uzaklaştığını Aliya’nın onu yönlendirdiğini ve onun sırtından para kazandığını söyler. Biji her şeyin gün yüzüne çıkacağını ve mutlaka bir gün kavuşacaklarını söyler.

Purab her şeyi Abhi’ye anlatacağını Aliya’ya söyler. Aliya ise Abhi’nin şuan işine odaklandığını bu hareketin onun sağlığına zarar vereceğini söylüyor. Purab, Aliya’ya yaptığı şeyin Abhi’nin iyi niyetine yönelik bir tehdit olduğunu söylüyor. Abhi ise bir gece uykusunda Fuggi dediğini hayal ediyor ve aniden uyanıyor. Aynı anda Pragya’da Abhi düşünüp hayaller kuruyor. Abhi kalkıp yüzünü yıkıyor ve bu kelimeyle ilgili bir şarkı yapması gerektiğini düşünüyor. Oh My Fuggi Meri Cookie isimli bir şarkı yapıyor.

Sara, Pragya’ya Abhi’nin bu sabah sinirli olduğunu söyler. Pragya ise ona iyi gelen şeyin ne olduğunu bildiğini söyler. Pragya bir kahve hazırlar ve bunu Abhi’ye vermesini söyler. Sara enerji içeceği isteyen Abhi’ye kahve götürünce Abhi şaşırır ve neden kahve getirdiğini sorar. Sara’da, gergin olduğunuzu düşündüğü için resepsiyonist kızın hazırladığını söyler. Abhi Pragya’nın yanına gelir ve hakkında bu kadar şeyi nasıl bildiğini söyler. Onu casus olmakla suçlar. Pragya kesinlikle böyle bir şey olmadığını söyler. Abhi ise peki o zaman her şarkı yapmak için oturduğumda bu kahveden içtiğimi nereden biliyorsun diye sorar. Pragya ise bunu bir dergiden okuduğunu söyler.

Tanu ise daha fazla dayanamaz ve Abhi ile tanışmaya gelir. Aliya onu bir kenara çeker ve en güzel kıyafetlerini giyip gelmesini onu bugün Abhi ile tanıştıracağını söyler. Tanu ise çok güzel olacağını Abhi’nin gözünün ondan başka kimseyi görmeyeceğini söylüyor.

İş yerinde küçük bir kaza sonucu ayağı kayan Pragya kendini Abhi’nin kucağında bulur. Abhi, Pragya’yı evine kadar götürür. Ve Pragya’nın tüm bahanelerine rağmen eve girer. Evdekiler karşılarında Abhi’yi görünce hayretle bakakalır. Özellikle hiç bir şeyden haberi olmayan Sarla, Abhi’ye Pragya’yı tanıyıp tanımadığını soruyor. Abhi, kendi şirketinde resepsiyonist olduğunu isminin Nikite olduğunu söylüyor. Bu arada Aliya ve Tanu ise Abhi’yi bir barda bekliyor. Aliya defalarca aramasına rağmen Abhi telefonlara cevap vermiyor.

Ah Kalbim 10 nisan 172. bölüm özetini sizlerle paylaştık.