Ağlama Anne Final mi Yapıyor! Ağlama Anne Bitiyor mu?


Güncelleme: 15 Aralık 2018 : 14:06
0
Ağlama Anne Bitiyor mu?

ATV ekranlarının sevilen dizilerinden biri olan ve Pazar akşamı yayın hayatına başlayan, Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Birce Akalay, Özlem Yılmaz, Selim Bayraktar ve Cansel Elçin gibi isimlerin paylaştığı dizide neler yaşanıyor?

İlgiyle takip edilen dizi için hayranlarını üzecek bir haber geldi. Haberimize geçmeden önce Ağlama Anne’de bu hafta neler yaşanacağına bir bakalım..

Ağlama Anne 11.Bölüm Özet! Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Zeynep, Adnan ve Damla’yı dinlemeye karar verir ama duyduklarıyla geçmişe dair tüm anıları tuzla buz olur. Damla, kızını yalnız bırakmamak için herkesi şaşırtan bir kararla Alev’in evine taşınır. Ama bu Alev ile aralarındaki ipleri daha da gerer. Adnan’ın Alev’in evine sık sık gelip gitmesi Ali Osman’ın huzurunu kaçırır ve Alev’i sıkıştırınca geçmişin kapıları aralanır. Neler yaşanmıştır 18 yıl boyunca… Alev kızından neden vazgeçmiştir… Damla Zeynep’in annesi olmayı nasıl öğrenmiştir… Herkesin aklını kurcalayan sorular cevaplarını bulacak mıdır?

Ağlama Anne Final mi Yapıyor? Ağlama Anne Bitiyor mu?

Pazar akşamları hatrı sayılır reyting alan yapım son iki bölümdür düşüş yaşamaya başlamıştı. AB grubunda 3 reytingin altına inen, totalde de 3,5 reyting civarında dolanan dizi için kanal final kararı aldı. Twitter üzerinde büyük bir takipçi kitlesi olan dizinin hayranları dizilerini son kez 30 Aralık Pazar akşamı 13.bölümüyle yani final bölümüyle izleyecekler.

Biz de dizihaberci ailesi olarak ekibe tebriklerimizi sunuyor, yeni hikayelerde başarılar diliyoruz.