Ağlama Anne Final Mi Yapacak Bitecek Mi? Neden Yok Neden Bitti


Güncelleme: 22 Ekim 2018 : 14:39
2

 Ağlama Anne kadrosundaki Birce Akalay (Alev Fırıncıoğlu), Cansel Elçin (Adnan Alan), Özlem Yılmaz (Damla Fırıncıoğlu), Ekin Mert Daymaz (Mert Bayer), Selin Akbaşoğulları (Özlem Alan), Selim Bayraktar (Ali Osman), Aslıhan Malbora (Zeynep Fırıncıoğlu), Turgay Kantürk (Çetin Alan), Nihal Koldaş (Necmiye), Hüseyin Soysalan (Hasan Fırıncıoğlu), Lila Gürmen (Nedret Alan), Burcu Gönder (Aydan), Ali Ersan Çebişli (Sabit), Osman Wöber (Nevzat) yetenekli oyuncularla ekranların yeni dizileri arasına girdi. İlk üç bölümü geride bırakan Ağlama Anne Final Mi Yapacak Bitecek Mi? Neden Yok Neden Bitti gibi soruları da beraberinde getirdi.

Geçtiğimiz bölümde Alev’in İntikamı vardı. Bölüm Damla, Adnan, Zeynep’le Alev’in havalimanı sahnesi ile başladı. Alev’in Damla’nın fazla üstüne gittiğini düşünüyorum. Damla Zeynep’i korumaktan başka bir şey yapmıyor ama Alev onu Adnan’ı çalmakla suçlaması! Damla’yı Şimdiden çok sevdim, naif, kırılganlığı beni çekti.

Alev gözünü karartmış her şeyi yapabilecek potansiyeli var. Ali Osman’ın diyalogların dan bir an Sümbül Ağa gelecek zannettim. Ali Osman ve Alev’in sahnesi çok güzeldi. Alev’in Damla’yı bu kadar suçlamasının nedenini gerçekten anlayamıyorum. Damla Zeynep’i sevmekten başka birşey yapmıyor. Ayrıca Alev’in öz kardeşi başkası olsa anlayacağım da. Alev ile Ali Osman’ın yakınlığı çok tatlı olmuş.Birce Akalay’ı ilk defa bu kadar sert, agresif ve erkeksi bir rolde görüyorum çok korkuyorum.

Çetin’in Damla ve Alevi tehdit etmesi çok sıktı artık. Alev’in ‘yapmazsan adam değilsin’ demesi Alev Sen kahvaltıda yürek mi yedin? Alev’in Damla’ya doğurmakla anne olunmaz demesine kesinlikle katılmıyorum. Damla çok güzel annelik yapıyor. Damla’nın her şeye rağmen bu kadar iyimser olması ne güzel.Alev’in bu kadar çaresiz olması üzüyor beni. Alev’in Zeynep’i her şeyi anlatması ‘Damla senin annen değil sen benim kızımsın demesi’ tüylerimi diken diken yaptı ama bir rüya olduğunu tahmin etmiştim dizinin jenerik müzikleri çok güzel kalbe dokunuyor alıp alıp götürüyor. Gelelim Ağlama Anne Final Mi Yapacak Bitecek Mi? Neden Yok Neden Bitti konularına.

Ağlama Anne Final Mi Yapacak Bitecek Mi? soruları ise kafaları bulandırmaya başladı. Pazar akşamları TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisi oldukça beğen,lmiş ve reytinglerde birinciliği kimseye bırakmamıştır. Fox tv ekranlarının kemikleşmiş dizisi Savaşcı dizisi de kendini gösterip Ağlama Anne dizisini gölgede bırakmaya yetti. O yüzden Ağlama Anne Final yapacağını kısa sürede biteceğini düşünüyoruz. Tabi senaryonun gelecek bölümlerde ne göstereceğini bilemeyiz bakarsınız sevilir ve çok izlenmeye başlar. İzlenme oranları artarsa reklam gelirleride bir nebze artacak olması dizinin akıbeti hakkında bilgi veriecektir.

2 YORUMLAR

Comments are closed.