Afra Saraçoğlu’nun Yeni Projesi Ne? Yeni Sezonda Hangi Dizide Oynayacak?


Güncelleme: 14 Ekim 2017 : 17:16
3

Fazilet Hanım Ve Kızları dizisi ile yıldızı parlayan genç oyuncu Afra Saraçoğlu’nun yeni projesi ne? Güzel oyuncu yeni sezonda hangi dizide rol alacak? İşte ayrıntılar.

Star Tv’nin sevilen dizisi Fazilet Hanım Ve Kızları’nda Ece karakterini canlandıran genç oyuncu geçtiğimiz günlerde Milliyet gazetesine verdiği röportajında hem özel hayatına hem de iş hayatına dair samimi itiraflarda bulundu.

Henüz 19 yaşındaki Afra Saraçoğlu oyunculuk hayalinin çok küçük yaşlarda başladığını ve bu noktaya gelmesinin kendisi için sürpriz olmadığını söyledi.

Özcan Deniz tarafından keşfedilen Afra Saraçoğlu, hedefinin 40-50 yaşından sonra da oyunculuk yapmak olduğunu dile getiriyor. Sürekli üstüne bir şeyler koyarak kendini geliştirip sanatın her alanında önemli işler yapmak istediğini dile getiriyor.

Şuan canlandırdığı karakteri oynamanın çok zevkli olduğunu söyleyen genç oyuncu her türlü rolün üstesinden gelebileceğinin vurgusunu yapıyor.

İlk olarak Nurgül Yeşilçay ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaştığı İkinci Şans filminde izlediğimiz genç oyuncunun yeni bir sinema filmi için anlaşma imzaladığı söyleniyor.

Kendisine pek çok yapım şirketinden başrol oyunculuğu için teklif geldiği biliniyor. Bizde gelecek vaat eden başarılı bir oyuncu olduğunu düşünüyoruz. Ve ilerde kendisininde Neslihan Atagül, Fahriye Evcen, Tuba Büyüküstün gibi başarılarıyla adından söz ettiren isimlerin arasında olacağını düşünüyoruz.

Afra Saraçoğlu, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Ece karakteriyle izleyenlerin beğenisini toplamasını başardı. Afra araçoğlu’nun bundan sonra nasıl bir projede yer alacağı çok merak ediliyor.

Sizce Afra Saraçoğlu kimle başrol oynamalı? Afra Saraçoğlu’nun yeni partneri kim olmalı? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz. 


Fazilet Hanım ve Kızları Dizisi Nerede Çekiliyor?


3 YORUMLAR

Comments are closed.