Adını Sen Koy Mert Komşular Dizisinde Başrol!


Güncelleme: 19 Ekim 2017 : 14:59
1

Adını Sen Koy dizisinin Mert’i olarak tanınan Ali Oğuz Şenol, dizide iyice ünlenmesinin ardından Fox Tv’nin yeni dizisi Komşular’da başrol oynaması için teklif aldı.

Geçtiğimiz sezonda TRT 1 ekranlarında yer alan, ancak çok beğenilmesi ve günlük diziler içerisinde en çok takip edileni olması sebebiyle Star Tv ekranlarına transfer olan Adını Sen Koy dizisi, bu sezon Mert karakterini canlandıran Ali Oğuz Şenol olmadan başladı.


Komşular Dizisi Konusu – Ne Zaman Başlayacak?


Adını Sen Koy dizisinin sevenleri Mert karakteri olmadığı için diziye tepki koydu. Ancak yeni bölümler, Mert’i unutturmuştu. Mert karakterinin dizide neden olmadığı da açıklanmamıştı. Bu nedenle ilerleyen bölümlerde diziye dönebileceği de iddia edilmişti.

Adını Sen Koy dizisinin Mert’i Fox Tv’nin 2017-2018 sezonu için Kanal D ekranlarından son anda aldığı Komşular dizisinde Unutma Beni ve Beni Affet dizilerinde yer alan Gizem Altunay ile birlikte başrol oynayacak.

Adını Sen Koy dizisinin Mert’i Ali Oğuz Şenol, Adını Sen Koy dizisinin yeni sezonu başlamadan önce Show Tv’nin yaz aylarında başlayan dizisi Rüya’da da rol aldı. Ancak dizi Adını Sen Koy başlayacağı sıralarda final yaptı. Bu nedenle Ali Oğuz Şenol, Adını Sen Koy dizisine dönebilirdi. Ancak Komşular dizisinin kadrosuna katılmayı seçti.

Ali Oğuz Şenol, yeni dizisi Komşular’da başrolü kendisi gibi günlük dizilerdeki başarısıyla tanınan Gizem Altınay ile birlikte paylaşacak. Günlük dizilerin başarılarını fark eden Fox Tv, günlük dizi oyuncuları ile yeni dizi Komşular’ın kadrosunu tamamlamaya çalışıyor.

Ali Oğuz Şenol’a yeni dizisi Komşular’da başarılar diliyoruz. Sizce ünlü oyuncunun Adını Sen Koy’dan ayrılıp Komşular dizisinde oynaması doğru bir karar mı? Ali Oğuz Şenol Adını Sen Koy’a geri mi dönmeli? Komşular dizisinde oynamasını istiyor musunuz? Yorumlarınızı bekliyoruz.

1 YORUM

Comments are closed.