Adını Sen Koy 214.Bölüm özet. 9 kasım perşembe neler olacak?


Güncelleme: 8 Kasım 2017 : 14:23
0

Adını sen koy sakın giden senaryoya aksiyon dolu sahneler ekleyerek diziye heyecan katmaya devam ediyor. Ömer ve Zehra ‘nin evlilik hazırlıkları yoğun bi şekilde devam ederken Canan Zehra’nin başına dert oluyor.

Sabah ve Kerem ise tam iyileşti derken yeniden aralarında ki gerginlik sorunlar eşliğinde artmaya başladı. Kerem babasının istediği bi partiye gitmediği aslında gidemediği için babası çok sinirlenmiş. Bu durum elimde olmayan sebeplerle oldu dese de kimseyi inandıramayan Kerem e yine Sabah ‘tan destek eksik olmaz.

Sabah Ve Kerem her şey yoluna girdi derken bu kez de beklenmedik yerden gelen kötü sürprizlerle karşılaşacaktır.Hiç hesapta olmayan komşular bu kez başlarına dert olmaya başlamıştır. Bu durum karşısında neler yapacak bölüm yayınlandığında göreceğiz.

Öte yandan Canan Zehra ve Ömer için atsan atılmaz satsan satılmaz cinsten bir bela olarak hayatlarına girmiştir. Canan da ki hırs öfke onu bu hale getirmiştir. Zehra ve Ömer in tatlı telaşlarının olduğu ,tamda düğüne günler kala hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiği günlerde bir de Canan’ın Zehra’ya savurduğu tehditler hiçte iç açıcı gelmez. 

Ömer ise her zamanki gibi su damlasının eteğinin dibinde ağzından çıkacak sözler karşında pervane olmaya hazırdır. Su Damlası ise Ömer’ini üzmemek için Canan’dan bahsetmek istemese de eninde sonunda Ömer’e bu iş gidecektir. Ömer ise desteğini hiç bir zaman esirgemediği gibi bu mevzuda da Zehra’nın en büyük destekçisidir.

 

Adını Sen Koy 214.bölüm fragmanı

https://www.youtube.com/watch?v=2JfXzKU-SQc