Adını Sen Koy 182. Bölüm Özeti ve Tüyoları 26 Eylül


Güncelleme: 26 Eylül 2017 : 12:08
8

Adını Sen Koy dizisinin 182. bölüm 26 Eylül Salı günü yayınlanacak bölümünde bizleri neler bekliyor? Adını Sen Koy dizisinin 182. bölümünde neler olacak? gibi soruların cevabı oldukça çok merak ediliyor.

17.45’te izleyicisi ile buluşan dizi, yepyeni birçok olayı gündeme taşıyor. Ömer ve Zehra‘nın Salim babadan habersiz yaptıkları evlilik gittikçe ayaklarına dolanmaya başlıyor. Çünkü Zehra’yı çok beğenen bir kadın onu oğluna istemek için geliyor. İşin kötü tarafı ise Salim Baba da bu işe sıcak bakıyor.


Adını Sen Koy Beton Diziden Neden Ayrıldı?


Salim Babanın Zehra hakkında yaptığı konuşma Zehra’yı sevindireceği yerde üzmektedir. Çünkü babasının gurur duyduğu ve övgüyle bahsettiği kızı Zehra, ona yalan söylemiş ve ondan gizli Ömer ile evlenmiştir. Diğer yandan Ömer’in kıskançlığı da Zehra’yı zora sokmaktadır.

Mahallede Mehtap’ın olmaması da birtakım dengeleri değiştirecektir. Mehtap‘ın yerine gelen Sabah oldukça neşeli bir kız gibi görünüyor. Yeni neşesi ve mahalleye gelişi, yepyeni olayların da başlangıcı olacaktır.

Ömer’e Amerika’dan bir haber gelecektir. Amerika’dan önemli bir misafir Ömer’i ziyaret etmeye gelecektir. Ancak Ömer’in akılı hep Zehra‘dadır. Zehra’dan başka bir şey düşünemez olmuştur. Baş başa bir yemek planları olan Ömer ve Zehra cephesinde Ömer’in romantik sürprizleri olacaktır.

Zehra ile Ömer, baş başa geçirdikleri gecede birbirlerine olan aşklarının ne kadar büyük olduğunu bir kez daha hissedeceklerdir. Bu gecede Zehra, babasına karşı hissettiği suçluluk duygusu olmasa aslında hislerini daha iyi anlatabilir ama babasına yalan söylemesi hep aklını kurcalayacaktır.

Ömer ve Zehra olayının dışında Sabah‘ın diziye dahil olması da olayları keyifli bir hala getirecek gibi görünüyor. Yeni emlakçı ile diziyi sevenleri neşeli bölümler bekliyor. Sabah’ın gelişinin mahalleye etkisi büyük olacağı gibi Sabah’ın hayatını değiştirecek sürprizler de onu bekliyor.

Siz de 182. bölüm ile ilgili görüş, öneri fikir ve beklentilerinizi yazabilirsiniz.


Adını Sen Koy Sabah (Hande Cömertler) Kimdir? Kariyeri-Hayatı


 

8 YORUMLAR

  1. Bence Ömer’in babası tahir salim ve hilmi yılmaz çok yakın dostlardı. Hilmi tahir’in karisina yani ömer’in annesine asik oldu ve Onu elde etmek istedi. Ömer’in annesi hilmi’ye itiraz edince hilmi tehdit etti ve ömer’in annesi gitti yada hilmi tahir’i öldürdü ki ömer’in annesi kendisine gelsin. Salim’de bu olanlara şahit oldu. Sonra aralarındaki bağ koptu. Ömer’in annesi çocuklarını korumak için gitti. Salim herşeyi biliyor ömer’in annesinin neden gittiğini tahir ve hilmi yılmaz’in neden senelerdir düşman olduğunu herşeyi biliyor ve Ömer salim’le konuşmaya gittiğinde salim ömer’i tanıyacak. Ilk başta hem zehra’ya hem ömer’e kızacak ama Ömer’i tanıdığı için hemen affedecek. Bence böyle olacak.

      • Valla admin bende yorum çok. Daha doğrusu soru çok. Mesela dizide herkes annesiz maaşallah. Yener,mehtap demir leyla ömer zehra(zehra’nın gerçek annesi) alev koray… Bunların anneleri nerede? Ne zaman ortaya çıkacaklar? Leyla’nin gecmisteki ilişkisinde ne oldu? Neden bu kadar korkuyor demir ile beraber olmaktan? Koray’in babası fikret kim? Koray neden babasını sevmiyor? Yeni sezonla ilgili olarak yasemin nereye gitti? Neden gitti? Bıraktığı notta ne yazılıydı? Salime gerçekleri mi yazdı? Salim gerçekleri nasıl öğrenecek? şükran’in oğlu kerem’in Ömer ile bir bağı ver mi? Kerem neden geldi? Koray’a ne olacak? Yasemin ile söz kesmişlerdi. Koray ömer’in holdingin de mi çalışacak? Salime kim yardım edecek? Zehra’nın kolyesinin anlamı ne? Zehra salim’in öz babası olmadığını öğrendiğinde ne yapacak? Zehra ömer ondan gerçekleri gizledi diye ne tepki verecek? Ayse evlilik oyununu öğrenince ne tepki verecek? Sabah kim? Neden mehtap’in dükkanına o bakıyor? Kerem ve sabah sevgili mi olacak? Sabah’in ailesi nerede? Özge mehmet ve selin karakterleri nerede? Hepsi kötü rolde mi? Zehra’yi istemeye gelenler kim? Salim zehra’yi verecek mi? Ömer ne yapacak? Vb. Valla admin daha o kadar sorum varki yazarken ben sıkıldım. O derece. Artık gerisi başka bir zamana 🙂

          • Hayır admin email kullanmıyorum. Aslında bir tane var ama onuda sadece okul işleri için kullanıyorum. Hiç sosyal medya kullanmıyorum. Kusura bakmayın 🙂

            • rica ederiz ne demek. Sizinle tanışmak isterdik. Başka bir zaman o halde. İyi günler dileriz. 🙂

              • Bende tanışmayı isterdim ama maalesef olmadı. Sizlere yeni öğrendiğim bilgileri her daim aktaracağım. Birde admin siz ne ya. Şu siz kelimesini atsana. Çok resmi değil mi? Sadece Sanem de yeter. 🙂

Comments are closed.