Adı Zehra Küçük Oyuncu Mine Kimdir? Gerçek Adı ve Yaşı


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 21:16
0

Fox Tv ekranlarında heyecanla beklenen Adı Zehra Dizisi hikayesi kadar oyuncuları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Arslan, İnanç Konukçu, Seda Güven ve Emre Kıvılcım gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide küçük oyuncu Mine Kurdoğlu karakterine can veren küçük oyuncu da merak konusu oldu.

Yapımı NTC Medya, Senaryosunu Bekir Baran Sıtkı, Murat Emir EREN, Rana MAMATLIOĞLU’nun üstlendiği, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar’ın oturduğu Adı Zehra dizisinde Ülkü Hilal Çiftçi’nin can verdiği Mine Kurdoğlu karakterini bi tanıyalım.

Mine Kurtoğlu dizide Serkan’ın öz kızı, Ceren’in de üvey kızıdır. Şule’nin de torunu olan Mine sempatik ve sevecen tavırları ile izleyicinin ilgisini çekmiştir. Oldukça akıllı ve uysal olan Mine’nin sessizliğinin nedeni babasından çok korkması ve Ceren’den çekinmesidir.

Çevresindeki herkese sevgi ve sempati ile yaklaşan Mine kendisine verilen görev ve sorumlukları harfiyyen yerine getirir. Aslında dizinin en çok sevilen karakteri olan Mine karakterine can veren Ülkü Hilal Çiftçi Kimmiş şimdi de ona bakalım.

 

Ülkü Hilal Çiftçi 2009 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiş ve şuan ilkokul 3. sınafta okuyan 9 yaşında bir öğrencidir. Ancak küçük yaşına rağmen bir çok dizinin aranan yüzü olmayı başarmıştır. Atv ekranlarında reyting rekorları kıran Kenan İmirzalıoğlu ile Karadayı dizisinde oyunculuğa başlayan küçük oyuncu daha sonra Elif, O Hayat Benim, Göç Zamanı, O hayat Benim, Kara Kutu, Kocan Kadar Konuş, Kırgın Çiçekler, Sen Benimsin, Sessiz Yılanlar, Arkadaşalar İyidir, Neredesin Birader ve Arka Sokaklar gibi bir çok ünlü dizide rol almıştır.

Sizler küçük oyuncu Mine karakteri ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Siz de konu ile ilgili düşüncelerinizi aşağıda paylaşınız.

https://www.youtube.com/watch?v=3LzIIgf_IYk