Ad Zehra Genco Kim? Gerçek Adı Oynadığı Diziler (Emre Kıvılcım)


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 18:40
0

Başrollerini Alican Yücesoy, Zeynep Çamcı, İnanç Konukçu, Hatice Aslan’ın paylaştığı Adı Zehra dizisi için tüm hazırlıklar son aşamaya geldi. Dizide rol alan oyunculara bir yenisi daha eklendi. Adı Zehra Dizisi Genco kim gerçek adı nedir hepsi sizler için dizihaberci.com farkıyla sitemizde.


Adı Zehra Ceren Kim? Seda Güven Oynadığı Diziler<<<tıkla


Adı Zehra dizisinde Genco karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı Emre Kıvılcım’dır. En son Kanal 7 ekranlarının günlük dizisi Elif’te Selim karakteri ne hayat verdiği Emre Kıvılcım 2018 de Genco karakteriyle sizlerle olmaya devam ediyor.

Emre Kıvılcım Kimdir?

2 Eylül 1991 Malatya’da dünyaya gelen oyuncu kimya mühendisliğini bitirmiştir. Asıl mesleği kimya mühendisliği olmasına karşın kader onu oyunculukla tanıştırmıştır. Yetenekli oyuncu bir süre oyunculuk eğitimi alır ve oyunculuk serüveni başlamış olur. Yakışıklı ve sempatik oyuncu ilk oyunculuk deneyimi Zeytinyağlı Yiyemem Aman adlı televizyon filmiyle başlamıştır. Devamında ise kanal 7 ekranlarında Selim karakteri olarak rol aldığı Elif dizisinde büyük kitlelerce tanınmıştır.


Adı Zehra Dizi Müzikleri Çalan Şarkı Türküler<<<tıkla