Adı Zehra Dizisi Zehra Kim? Zeynep Çamcı Oynadığı Diziler


Güncelleme: 22 Aralık 2017 : 21:26
0

Ocak ayında ekrana gelecek olan Adı Zehra dizisi Zehra kimdir? Başarılı oyuncu Zeynep Çamcı’nın üstlendiği Zehra rolü, izleyen herkesin kendinden izler bulacağı  bir karakter. Merakla beklenen dizinin başrol oyuncusu Zeynep Çamcı kimdi? Oynadığı dizler, özel hayatı ve kariyeri hakkında tüm merak edilenler…

Adı Zehra dizisi uzun süren çalışmaların ardından çok yakında FOX’ta yayınlanmaya başlayacak.  Alican Yücesoy, İnanç Konukçu ve Zeynep Çamcı’nın başrolünü paylaşacağı Adı Zehra dizisinin yayın günü heniz netleşmedi. Zeynep Çamcı Adı Zehra dizisi için geri sayıma başladı.


Adı: Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Sezona iddialı bir giriş yapmayı hedefleyen projenin yönetmen koltuğunda Taner Akvardar yer alıyor. Frankurt’ta tutucu ve muhafazakar bir Türk ailede dünyaya gelen Zehra 22 yaşındadır. Zeynep Çamcı’nın canlandırdığı Zehra’nın Almanya’da yoksullukla başlayan hikayesi İstanbullu zengin bir ailenin sırlarla dolu konağında devam edecek.

Yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden Aşk ve Mavi ile Kırgın Çiçekler’inde yapımcılığını üstlenen NTC Medya, yeni sezon içinde oldukça iddialı. Senaryosunu Rana Mamatoğlu, Murat Emir Eren ve Bekir Sıtkı Baran’ın birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği yeni dizi Adı Zehra çok yakında başlıyor. En çok merak edilen konulardan bir tanesi de Zehra karakterini canlandıran Zeynep Çamcı. Adı Zehra dizisi Zehra kimdir?

Son olarak Kara Yazı dizisinde rol alan Zeynep Çamcı, dizinin düşük reytinglerden dolayı erken final yapmasının ardından bir süre ekranlara ara vermişti. Kısa bir aranın ardından Adı Zehra dizisi ile tekrar kamera karşısına geçecek.

Adı Zehra Dizisi Zehra Kim? Zeynep Çamcı

1986 Muğla Bodrum’da dünyaya geliştir. Sinema, dizi ve tiyatro oyunculuğu yapan Zeynep Çamcı İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü mezunudur.  Recep İvedik 3 filmi ile tanınmış ve bu kariyeri için önemli bir dönüm noktası olmuştur.

İkinci sezonunda katılmış olduğu Leyla ile Mecnun dizisinde de oyunculuğu ile oldukça beğeni toplamış ve adını geniş kitlelere duyurmuştur. Beni Böyle Sev dizisinde Alper Saldıran’la başrol paylaşmıştır. Rol olduğu Meryem filmiyle 50.Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu Ödülü’ne layık görülmüştür. Sonrasında Seviyor Sevmiyor ve Kara Yazı dizilerinde rol almıştır.