Adı: Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?


Güncelleme: 21 Ocak 2018 : 20:07
6

Pastel Film’in yapımcılığını üstlendiği Zeynep Çamcı ve Alican Yücesoy’un başrollerini paylaştığı  dram yoğunluklu hikayesiyle dikkat çeken Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor? Adı Zehra dizi seti nerede, hangi şehirde? Adı Zehra dizisinin nerede çekildiğin merak edenler için araştırdık ve haberimizin devamında yer verdik.

2016 sezonu için hazırlanan fakat bir türlü ekrana gelmeyen Adı Zehra isimli dizi için geri sayım başladı. Yayın hayatına Fox Tv’de başlayacak olan projenin son eksikleri tamamlanmak üzere. Fox Tv, Adı Zehra isimli yeni dizisini bu sezon final yapması muhtemel projelerine alternatif olarak hazırlıyor. Dizinin masa başı çalışmaları oyuncu arayışları uzun bir hazırlık aşamasının sonunda tamamlandı. Oldukça emek harcanın Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?


Adını Sen Koy Zehra(Hazal Subaşı) 2. Sezon Var mı Yok mu? Hangi Dizide Oynayacak?


Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtına gelmeden önce dizi hakkında kısa bir bilgi verelim. Diziye ismini veren Zehra’nın genç yaşta hayata tutunabilmek için verdiği mücadele konu alınacak. Yine bir kadına şiddet ve dram konusunu işleyen Adı Zehra izleyici karşısına çıkmak için gün sayıyor. Peki Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor?

Adı Zehra isimli dizinin oyuncu kadrosu ve yayın tarihi titiz bir araştırmanın ve analizlerin sonunda belirlendi.  Dizi için bir kaç ünlü isme başrol için teklif götürüldü ve en Zeynep Çamcı ile karşılıklı imzalar atıldı. Adı Zehra oyuncu kadrosunda Zeynep Çamcı’nın yanı sıra Alican Yücesoy, Hatice Aslan, İnanç Konukçu, Seda Güven, Hakkı Ergökve Emre Kıvılcım gibi başarılı oyuncular yer alıyor. Yayın hayatına yeni başlayan dizilerin oyuncu kadroları, senaryoları müzikleri dışında nerede çekildikleri de merak konusu olmuştur. Özellikle sevilen diziler başlar başlamaz izleyenler tarafından sitemize yoğun olarak sorular gelmeye devam ediyor. Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor? Adı Zehra dizisi hangi ülkede çekiliyor? Adı Zehra dizi seti nerede?

Adı Zehra dizisi doğru bir günde yayın hayatına başlarsa ekran macerası uzun soluklu olacaktır. Fakat kemik izleyici kitlesine sahip, yüksek reytingli dizilerle aynı günde ekrana gelirse kısa sürede final yapmak zorunda kalacaktır. Umarız dizi için en doğru gün ve saat seçilir.

Fox Tv yeni sezonda Kayıtdışı, Bizim Hikaye, Neredesin Birader, Geçmişin İntikamı, Yalnızlar Rıhtımı ve Oğul gibi pek çok projeyi izleyiciyle buluşturacak. Adı Zehra dizisi en geç Ocak ayında yayınlanmaya başlayacak. Çekimlerine ise Ekim ayında start verilecek.

Adı Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Adı Zehra dizisinin çekimleri  Almanya-Türkiye’de farklı setler kurularak eş zamanlı olarak başladı. Almanya’daki çekimler Türklerin yoğunlukta bulunduğu Frankfurt’ta başladı. Yayınlanan pek çok dizide olduğu gibi Adı Zehra dizisinin  büyük bir kısmı da İstanbul’da çekilecek. İstanbul’un çeşitli semtlerinde setler kurulacak. Dizinin bir bölümünde Zehra’nın koşarak geçtiği dilek köprüsü Almanya Frankfurt Main Nehri üzerindedir. Dizinin çekimlerine başlanır başlanmaz tam adresi sitemizden duyuracağız. Bizi takipte kalın.

Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtını sizler için paylaştık. Adı Zehra dizisi nerede çekiliyor konusu hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz…


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste


6 YORUMLAR

  1. Ayıp almanyada böyle bir yaşam olmuş tür ama insanlar kızı yada nişanlısı kaçıyor yada halile diye engel teşkil edemez kimseye baskın yapıp dovemez adam öldüremez bir ane babada kızına böyle davranamaz yani orası almanya seyirciyi kandirmayin aptal seneryolari film diye oynatmayın

Comments are closed.