Adı Zehra Dizisi Alican Yücesoy Kimdir? Yaşı, İşi, Kariyeri


Güncelleme: 21 Kasım 2017 : 17:32
0

Uzun süren çalışmalar sonucunda başrol oyuncuları netleşen dizide Zeynep Çamcı’ya eşlik edecek oyuncu Alican Yücesoy olarak açıklandı. Adı Zehra dizisi Alican Yücesoy kimdir? Yayın hayatına başlamak için gün sayan dizide Zeynep Çamcı’nın partneri Alican Yücesoy kimdir?

Yayın hayatına başarılı bir şekilde devam eden Aşk ve Mavi ile Kırgın Çiçekler’inde yapımcılığını üstlenen NTC Medya, yeni sezon içinde oldukça iddialı. Senaryosunu Rana Mamatoğlu, Murat Emir Eren ve Bekir Sıtkı Baran’ın birlikte kaleme aldığı, yönetmenliğini Taner Akvardar’ın üstlendiği yeni dizi Adı Zehra çok yakında başlıyor. En çok merak edilen konulardan bir tanesi de Adı Zehra Dizisi Alican Yücesoy Kimdir? Yaşı İşi, Kariyeri

Adı: Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?

Son olarak Kara Yazı dizisinde rol alan Zeynep Çamcı, dizinin düşük reytinglerden dolayı erken final yapmasının ardından bir süre ekranlara ara vermişti. Kısa bir aranın ardından Adı Zehra dizisi ile tekrar kamera karşısına geçecek. Dizide Zeynep Çamcı’ya eşlik edecek isimde açıklandı. Adı Zehra dizisi Alican Yücesoy kimdir? Adı Zehra dizisi Alican Yücesoy’un rol adlığı diziler nelerdir?

Adı Zehra Dizisi Alican Yücesoy Kimdir? 

Son olarak Kördüğüm dizisinde izlediğimiz Alican Yücesoy, 182 İstanbul doğumludur.Haliç Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezundur. Kariyer hayatı boyunca Şubat, İntikam, Bana Artık Hicran De ve son olarak Kördüğüm dizilerinde rol almıştır. Kendisi gibi oyuncu olan Melisa Sözen’le 2014 yılında evlenmiş ve 5 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı almışlardır. Alican Yücesoy’a yeni rolünde başarılar dileriz.

Adı Zehra Dizisi Alican Yücesoy Kimdir?