Adı Zehra Ceren Kim? Seda Güven Oynadığı Diziler


Güncelleme: 25 Aralık 2017 : 18:41
1

Çekimleri hem Almanya’da hemde Amerikada başlayan Adı Zehra 2018 yeni sezon dizileri arasına bomba gibi giriş yaptı.Yapımcılığını NTC Medya, yönetmen koltuğunda Taner Akvardar’ın yer aldığı Adı Zehra dizisi oyuncularına bir yenisini daha ekledi. Adı Zehra dizisi Ceren Kim Gerçek adı sevgilisi boyu yaşı kilosu memleketi hakkında bilgileri aşağıda okuyabilirsiniz.


Adı: Zehra Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Seti Nerede?<<<tıkla


Adı Zehra dizisi Ceren gerçek adı Seda Güven’dir. Seda Güven Balıkesir’de 1984 yılında dünyaya gelmiştir. 160 boyunda olan güzel oyuncu  kilogramdır. Marmara Üniversitesi Tekstil bölümü mezunu olan oyuncu oyunculuktan önce hedefi modellikti. Fakat oyunculuk için gelen teklifleri değerlendirmeye alan oyuncu birçok dizi ve film de rol almıştır.


Adı: Zehra Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri Tam Liste<<<tıkla


Seda Güven oyunculuk deneyimine ilk olarak Ekmek Teknesi dizisi ile başlamıştır. arkasından 2014 te İksir: Dedemin Fişi adlı sinemada rol almıştır. Bu filmde rol aldığı rol arkadaşı Keremcem ile 2014 yılında evlenmiş fakat evliliğini sürdürememiş kısa bir süre sonra boşanmışlardır.

Güzel oyuncu Seda Güven 2010 yılında Fatmagül’ün Suçu Ne adlı dizide büyük kitlelere kendini göstermiştir. Daha sonra 2012 de Fox TV de yayınlanan Merhaba Hayat adlı dizisinde rol almıştır. Son olarak Star Tv ekranlarında Ateş Böceği dizisinde şöhretine anlam kazandıran yetenekli oyuncuya Adı Zehra dizisinde başarılar diliyoruz. Başrollerini Zeynep Çamcı, Alican Yücesoy, Hatice Aslan ile İnanç Konukçu’nun paylaştığı Adı Zehra dizisi için şimdiden heyecan dorukta.

Comments are closed.