Adı Efsane Tarık Neden Öldü Neden Diziden Ayrıldı Başka Dizide mi Oynayacak


Güncelleme: 15 Mayıs 2017 : 13:06
5

Kanal D ekranlarının dram ve spor türünün bir örneği olarak ekranlara gelen Adı Efsane Devrim Yalçın yönetmenliğinde ekranlara geldi. Tunus Taşçı, Nazlı Sunlu ve Hilal Yıldız kaleminden çıkan hikaye ile karşınıza gelen Adı Efsane 18 bölümü geride bıraktı.

Adı Efsane de şok edecek bir ayrılık yaşanacak. Erdal Beşikçioğlu Adı Efsane dizisinden ayrılacak. Peki ne zaman ayrılacak? Erdal Beşikçioğlu diziden neden ayrılacak? Farklı bir yapımla mı anlaştı? Hepsi ve Çok daha fazlası için dizihaberci.com adresini takip edebilirsiniz.

Adı Afsane ilgi ile izlenen ve sezon finaline adım adım yaklaşan diziler arasında. Başrolde ki Tarık Aksoy diziye veda edecek. Sezon finalinde Başrol oyuncusunun diziden ayrılması alışık olmadığımız bir senaryo olsa da, Erdal Beşikçioğlu’nun diziden ayrılacağı gelen haberler arasında. Fakat şimdilik başka bir diziye geçip geçmediği ise netlik kazanmadı. Sizce Erdal Beşikçioğlu yeni başlayacak hangi dizide başrol oynamalı?

 

5 YORUMLAR

  1. erdal bey diziden ayrılmasın dizinin ne tadı ne tuzu kalır ayrılırsa, çünkü bu gerçek hayattaki olaylarla bağlantılı, her yaş gurubuna hitap eden, gençlerimizi kahvehane köşelerinden spora yönlendiren harika bir dizi, herkesin emeğine sağlık.

Comments are closed.