Acun’un Spor Kanalına Alex De Souza mı Geliyor? Acun’dan Büyük Bomba!


Güncelleme: 26 Ekim 2018 : 14:35
1

Uzun süre önce Acun’un bir spor kanalı açmak gibi niyetinin olduğu kulislerde konuşuluyordu. Şimdi ise yeni bir haber kulislere bomba gibi düştü. Acun’un Spor Kanalı için ünlü bir isimle anlaştığı bilgisi geldi.

Tv 8,5 kanalını Spor kanalına dönüştürecek olan spor kanalı projesi için çalışmalar başladı. Bu anlamda beIN kanalı ile görüşmelerinde sürdüğü biliniyor. Görüşmelerin içeriği ise haftada bir maçı şifresiz yayınlamak içinmiş.

Spor kanalında yorumcu olarak Alex De Souza’yı düşünen Acun bu konuda kolları sıvamış. Yoğun bir görüşme temposu içerisinde olan Acun hemen hemen anlaşmaya varmış gibi. Bombayı ise çok yakında patlatacakmış.

Acun uzun zamandır planladığı projesi ‘Spor Kanalını’ çok yakında hayata geçirecek… Tv8,5 Kanalını Spor kanalına çevirecek ve bunun için beIN ile görüşmeler sürüyor. Haftada 1 Maçı şifresiz Yayınlamak için pazarlıkları devam ediyormuş.

Spor Programı hazırlıklarını Esat’ın yürüttüğü ve Eski NTV Spor spikerlerinle temasta olduğu ama esas bombası “Spor Yorumcusu olarak ALEX’i getirecek olması”

Şansal Büyüka Ligtv de Maraton Programına ünlü Alman Hakem Markus Merk’i yorumcu olarak Ekibine katmıştı, Şimdi Maraton benzeri bir programda Alex De Souza Yorumcu olacak

1 YORUM

  1. Ayyy Alex De Souza ??? Ahh ahh geri gelsen Fenerbahçe’ye özledik seni baya ?? FB’nin durumu vahim ? gel kurtar bizi oy?

Comments are closed.