Gecelerin Ötesi Oyuncu Kadrosu Ve Tüm Karakterler


Güncelleme: 15 Ocak 2018 : 14:19
0

2018 sezonuna damga vuracak bir  proje daha ekrana gelmek için hazırlıklarına başladı. Oyuncu arayışları, masa başı çalışmaları ve set ekibi tamamlanır tamamlanmaz çekimleri start alacak dizinin ismi “Gecelerin Ötesi” olarak belirlendi. Show TV için özel olarak hazırlanan  Gecelerin Ötesi, özenli bir çalışmanın ardından ekrana gelecek. Gecelerin Ötesi oyuncu kadrosu, konusu ve karakterlerin analizi haberimizin devamında…


Avlu Dizi Oyuncuları ve Karakterleri


2018 sezonu dizi projeleri  yönünden oldukça bereketli bir yıl olacak. Kanallar yeni projelerini ekrana getirmek için kıyasıya bir yarış içinde. Final yapacak yada final yapma tehlikesi olan dizilerin yerine alternatif projelerini hazırda bulunduran kanallar dur durak bilmeden çalışmalarını sürdürüyor. Gecelerin Gölgesi dizisini izleyiciyle buluşturmaya hazırlanan Show Tv, Yuvamdaki Düşman dizisinden hemen sonra 2018’in ikinci projesini ekrana getirecek. Gecelerin Ötesi oyuncu kadrosu ve tüm karakterler hakkında detaylar haberimizin devamında.

 

Gecelerin Ötesi oyuncu kadrosunda son olarak Yüz Yüze dizisinde rol alan güzel oyuncu Sinem Kobal ve Rüzgar Aksoy’un başrol paylaşacağı kulislerde dolaşan bilgiler arasında. Geçtiğimiz aylarda yayınlanan ve kısa sürede final yapan Yüz Yüze dizisinde birlikte rol alan oyuncu Gecelerin Ötesi’nde partner olacak.

Gecelerin Ötesi Oyuncu Kadrosu ve Tüm Karakterler

Gecelerin Ötesi Sinem Kobal Kim

1983 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Babası inşaat mühendisi annesi ise ev hanımıdır. 4 yaşında bale eğitimi almaya başlayan Kobal 8 yıl boyunca eğitimine devam etti. Özel bir okulda lise eğitimine devam ederken aynı zamanda Dormen Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almıştır. Ve  ilk dizi oyunculuğu deneyimini 2000 yılında Dadı dizisiyle yaşadı. Bu sıra Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri bölümünden başarıyla mezun oldu. 2004 yılına geldiğimizde bir gençlik dizisi olan Lise Defteri’nde rol aldı. 2006-2009 yılları arasında Selena dizisiyle adını geniş kitlelere duyurmayı başardı. Akabinde Küçük Sırlar, Mor Menekşeler, Gönül İşleri Analar ve Anneler, son olarak Yüz Yüze dizisinde rol almıştır.

Gecelerin Ötesi Rüzgar Aksoy Kim 

Kara Sevda dizisinde can verdiği Tarık karakteriyle tanınan Rüzgar Aksoy 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Haliç Üniversitesi Konservatuvar bölümünden mezundur. İlk dizi deneyimini Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Akabinde Türkan, Karakol, Annem Uyurken, Ah Neriman, Yunus Emre Aşkın Yolu, Kara Sevda ve Yüz Yüze dizilerinde rol almıştır.