Diriliş Ertuğrul’un 148. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Diziye Hangi Oyuncu Veda Etti?


Güncelleme: 9 Mayıs 2019 : 17:28
0

Diriliş Ertuğrul Kadrosundan Kim Ayrıldı?

Trt 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Diriliş Ertuğrul’un dün akşam ekranlara gelen 147. Bölümü ekran başındaki izleyicilerin nefesiz izlediği bir bölüm oldu. Diriliş Ertuğrul’da yeni bir ayrılık yaşandı dün gece.  Diriliş’te Moğollara çalışan ‘Albastı’ olduğu ortaya çıkan Beybolat Bey ölerek diziye veda etti. Diriliş Ertuğrul’da Beybolat Bey’in vefati dizinin finaline 3’ten geri sayarken çözülmeler başlandı yorumunu yaptırdı.

Dizinin 147.bölümün finalinden sonra izleyici merakla Diriliş Ertuğrul 148. yeni bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı merakla ediyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 148. Bölüm fragmanında neler oluyor? “Cümle mazlumlar bizden bir kurtuluş ışığı bekler! O çerağı yakmak bizim boynumuzun borcudur.” sözü yeni bölüm fragmanının dikkat çeken anları oldu. İzleyenleri büyüleyen yeni bölüm fragmanı için linke tıklayınız…

 Diriliş Ertuğrul 147. Bölümünde Neler Yaşandı?

Dizinin son bölümünde  İlbilge’nin de desteği ile Ertuğrul  bir  düşmanının gerçek kimliğini öğreniyor. En büyük düşmanlarından olan Albastı Ertuğrul’un elinden kaçıyor. Albastı pusuya düşürüldüğü anda karşısına çıkıyor. Ertuğrul bir mağarada tutsak ediyor. Mergen şehit düştü. Turgut ağır yaralandı. Ertuğrul’un tutsak edildiği haberi obaya gelince yer yerinde oynadı.  Büyük bir telaşla herkes Ertuğrul’u aramaya başlıyor.

Tüm bunlar yaşanırken Arıkbuka’nın hedefinde O da Gündoğdu Bey var. Beybolat Bey ve Arıkbuka’ya esir düşen Ertuğrul Bey, dizinin dün akşamki bölümünde düşmanın elinde kurtuldu ve  Beybolat Bey’i  yakalayarak öldürdü. Beybolat Bey karakterini diziden ayrıldı.
TRT 1’de yayınlanan ve final yapmasına son 3 bölüm kalan Diriliş Ertuğrul’un reyting sonuçları belli oldu. Dizinin nefes kesen 147. son bölümü reytinglerde diziyi zirveye taşıdı. Reyting rekortmeni olan dizi ardından  148. Bölümünde neler yaşanacak?