SEN ANLAT KARADENİZ FİNAL YAPIYOR!


Güncelleme: 1 Mayıs 2019 : 02:29
0

Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Ulaş Tuna Astepe’nin paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisinin daha önce sezon finali yapacağını duyurmuştuk. Ancak, son gelen bilgiye göre bu sezon sonunda ekranlara veda etmesi bekleniyor. İşte detaylar…

29 MAYIS’TA VEDA EDİYOR

Reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz’in 29 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 54.bölümüyle final yapacağı söyleniyor. Senaryonun sürekli aynı hikâyeler etrafında dönmesinin artık izleyiciyi sıktığı düşünülüyor. Mehmet Ali Nuroğlu’nun canlandırdığı “Vedat” karakterinin ölmesinin de diziye önemli ölçüde kan kaybettirdiği gözleniyor. Şimdi son yayınlanan bölümde neler olduğunu bir hatırlayalım.

49.BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Nefes Tahir’i beklemediği bir halde yakaladı. Bunun üzerine Deli Hanife’de işin içine karışınca, Tahir için durumu kurtarmak hiç kolay olmadı. . Nefes’e kendini affettirmek için epey uğraşmak zorunda kaldı.

Kaleli ailesi iş dünyasındaki yeni rakiplerini ciddiye almayınca beklemedikleri bir sürprizle karşılaştılar. Fatura Murat’a kesilirken, Murat’ın Mustafa’dan yediği dayak aileye sırtını dönmesine neden oldu.

Asıl bomba ise Nefes cephesinde bölüm sonunda yaşandı. Vedat’tan gelen video sonunda eline geçen Nefes, hastalığını öğrendi ve gözyaşlarına boğuldu.

FİNALE KADAR NASIL GİDECEK?

Finale yaklaşık 4 bölüm kaldığı görülüyor. 4 bölüm içerisinde konuların toparlanabileceği düşünülüyor. Ancak, dizinin mutlu son olup olmayacağı pek çok seyirci tarafından da merak ediliyor. Çünkü her bölüm farklı bir şok yaşanıyor.

50.bölüm fragmanı için tıklayınız