İREM HELVACIOĞLU SEN ANLAT KARADENİZ’DEN AYRILMIYOR!


Güncelleme: 6 Ocak 2019 : 20:44
0

O Ses Türkiye Yılbaşı Özel akşamı sahne aldığı bölümlerinin kesilmesinin ardından, İrem Helvacıoğlu’nun “Sen Anlat Karadeniz” dizisinden ayrılacağı söyleniyordu. Ancak beklenen açıklama çok gecikmeden yapımcıdan geldi. İşte detaylar..

DİZİYE DEVAM EDİYOR

Dizinin yapımcısı Osman Sınav, İrem Helvacıoğlu’nun diziye devam edeceğini duyurdu. Ayrıca yapımcı, “Böyle bir yanlış yüzünden kimsenin ekmeğiyle oynayamam. İrem Helvacıoğlu dizideki karakteriyle “Nefes Kaleli” Sen Anlat Karadeniz dizisinden ayrılmayacak” şeklinde açıklama yaptı. O Ses Türkiye yılbaşı bölümlerinin kesilmesi nedeniyle, Osman Sınav ve İrem Helvacıoğlu arasında anlaşmazlık çıkmıştı. Yarışmada, şarkı söylerken ki kısımların gösterilmemesi, oyuncuyu büyük merakla bekleyen seyircileri şaşkına uğratmıştı. Bunun üzerine Helvacıoğlu instagram hesabından “ Dizideki Nefes karakterinin bozulmaması için sahne aldığım bölümlerin gösterilmesine izin verilmedi” diye paylaşımda bulunmuştu. Fakat, oyuncunun diziye devam etmesi yönünde karar alındığına göre, Osman Sınav ve İrem Helvacıoğlu arasında orta yol bulunmuş gözüküyor. Eğer diziden ayrılma gibi bir durum söz konusu olsaydı, her Çarşamba büyük izlenme rekorları kıran dizinin gidişatı belli olmayabilirdi. Çünkü, bugüne kadar başrol değişikliği yaşanan yapımların çoğu ya eskisi gibi izlenmedi, ya da yayından kalktı. Şimdi Sen Anlat Karadeniz’in son bölümünde neler yaşandı bir hatırlayalım.

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Sen Anlat Karadeniz’in yılbaşı tatilinden önce yayınlanan son bölümünde, önemli gelişmeler meydana gelmişti. Mercan’ın Vedat yerine Berrak’ı asmasına çok az bir zaman kalmıştı. Ancak, Tahir son anda yetişip Berrak’ın hayatını kurtarmayı başarmıştı. Bu arada Nefes ’in kendisinden gizli yaptığı şeyleri de öğrenmiş ve ondan hesap sormuştu.

Vedat’ın elinde kanıt olmadığını zanneden kadınlar, pes etmedi. Var güçleriyle işlerine sarılmaya tam gaz devam ettiler. Fakat Vedat bu sürede boş durmayıp harekete geçti. Kadınlar beklemediği bir anda karşısında polisleri görünce şaşkına döndü.

Asiye, Nefes, Mercan, Nazar ve Berrak’ın tutuklu yargılanmalarına karar verilip, kendilerini hapishanede buldular. Kendilerini suçlamaktan da geri kalmadılar. Bu savaşı görünürde Vedat kazanmış olsa da, her şey yeni mi başlıyor?

Sorunun cevabını iki hafta sonra yayınlanacak yeni bölümde göreceğiz.