Bizim Hikaye Dizisi Derin Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 08:53
0
Derin

Bizim Hikaye Dizisi yeni sezonunda yeni oyuncular ile çalışmaya da başladı. Severek izlenen dizinin kadrosuna dahil olan oyuncuları merak ediyoruz haliyle.

Hazal Adıyaman

Bizim Hikaye Derin Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Bu sorunun cevabını açıklayacağız ancak önce Bizim Hikaye Derin Kimdir? sorusunu cevaplayalım.  Derin Deniz ile kız kardeştir. Ama öz kardeş değillerdir. Derin’in annesi ile Deniz‘in babası evlenmişlerdir. Deniz bu evliliğe mantık evliliği der. Derin ablası Deniz’i öz kardeşi imiş gibi sevmektedir. Dizi de çok zengin bir ailenin çocuğu olan Derin üniversite okumaktadır ve Matematik bölümü öğrencisidir.  Derin çok duygusal biridir. Sürekli ders çalışan, ödevlerini aksatmayam adeta örnek bir öğrencidir diyebiliriz. Gönlünü okulda hademelik yapan Rahmet’e kaptırır. Rahmet’e yardım etmek ister, Rahmet’teki matematik dehasını okuldaki hocalara da gösterir ve aslında bir nevi Rahmet’in üniversite de asistan olmasına katkı sağlar.

Rahmet ve Derin

Derin Rahmet ile çıkmaya başlar. Ancak ablası Deniz durmaz, aslında o da Rahmet’ten etkilenmiştir ama belli etmiyordur. Derin’i Rahmet’ten ayırmayı başarır ablası. Derin bir bakar ki eski sevgilisi Rahmet ile ablası Deniz beraber olmaya başlamış. Derin buna çok üzülür. Affedemez bu durumu. Ablası gelip ondan özür diler ama Derin eğer Rahmet’ten ayrılırsan seni affederim Deniz der. Ablası ile eski sevgilisi Rahmet’i ayırır.

Derin’in amacı Rahmet’e onu terk edip ablası ile sevgili olarak yanlış yaptığını göstermeye çalışmaktır. Peki Bizim Hikaye Derin Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynadı? Asıl adı nedir, yaşı kaçtır, boyu kaçtır? Gibi soruların cevabını verip tüm merakları giderelim. Asıl adı Hazal Adıyaman’dır. 24 yaşındadır. Doğum tarihi ise 22 Kasım 1994’tür. Boyu 1.67 ve  kilosu 54’tür. Daha önce onu Rexona 8×4 reklamlarında ilk kex gördük daha sonra ise Muhteşem Yüzyıl ve Aşkın Bedeli gibi dizilerde oynamıştır. Kiraz Mevsimi, Hanım Köylü, Kalbimdeki Deniz gibi yapımlarda yer almıştır. Şimdi ise Bizim Hikaye dizisinde Derin karakterine hayat veriyor.

Derin

Bu sayede tanınan  Hazal Adıyaman güzelliğinden de bahsettirmeyi başarıyor. Daha önce oynadığı Kalbimdeki Deniz dizisinden rol arkadaşı Batuhan Ekşi ile aşk yaşadıkları bilinmektedir.