Jet Sosyete Dizisine Konuk Oyuncu! Jet Sosyete Özden Özgürdal Kimdir? Özden Özgürdal Oynadığı Diziler?


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 20:56
0

Star TV ekranlarında yayınlandıktan sonra reytinglerinin düşüklüğü bahane edilerek bitirilme kararı alınan Jet Sosyete daha sonra ani bir kararla bilindiği üzere Acun Ilıcalı tarafından alınıp TV8 ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Yeni kanalında da reyting seviyesi bir alçalıp bir yükselmeye devam ederken bu haftaya bir sürpriz damga vuracak.

Jet Sosyete Yeni Bölümde Neler Olacak? Jet Sosyete Geçen Bölümde Neler Yaşandı?

Geçtiğimiz bölümde Nazlı ve Melike kavgasını fırsata çevirdiğini ve Ozan’ı elde edeceğini sanan İlayda’nın hayal kırıklığını ve bu kırıklığı yok etmek için pasta yapmaya başladığını izledik. Melike ve Ozan arasındaki ilişkinin ortaya çıkması iki aile arasında sürtüşmelere sebep oldu. Ve Yıldız’ın dans kursuna başlaması ile ilerleyen eğlenceli bir bölüm izledik.

Bu hafta ise Gizem’in dizi starı olma macerasını izlerken, tüm şirket çalışanlarının whatsapp grubu kurarak konuşmalarını ve eğlenceli anlarına tanıklık edeceğiz.

Jet Sosyete Yeni Bölüm Konuğu Kim? Jet Sosyete Özden Özgürdal Kimdir? Özden Özgürdal Oynadığı Diziler?

Çarşamba akşamı yeni bölümü yayınlanacak olan Jet Sosyete dizisinde bu hafta sürpriz bir isim ağırlanacak. Daha önce Avrupa Yakası dizisinde izlediğimiz Burhan, Volkan ve Aslı’nın çıldırttığı yönetmen Sıtkı karakterine hayat veren Özden Özgürdal bu kez Gizem’in dizi sektöründeki hallerinden çekecek. Eğlenceli anlar geliyor.

Özden Özgürdal daha önce Avrupa Yakası, Kertenkele ve Kırgın Çiçekler gibi dizilerde rol aldı. 15 Nisan 1965 İstanbul doğumludur.

Jet Sosyete Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Jet Sosyete yeni bölüm fragmanıyla sevenlerinden tam not aldı. Bu hafta yayınlanacak olan bölümün ilk fragmanı sizlerle..

Jet Sosyete Oyuncu Kadrosu – Jet Sosyete Künyesi

Oyuncular : Gülse Birsel (Gizem), Cengiz Bozkurt (Cengiz), Hasibe Eren (Pelin ve Şennur), Sarp Apak (Ozan), Çağlar Çorumlu (Yaşar), Bartu Küçükçağlayan (Gündüz), Derya Karadaş (Safiye), Ecem Uzun (Alara), Ayşenil Şamlıoğlu (Zahide), Aslı Bekiroğlu (Melike), Şahin Irmak (Talip), Enis Arıkan (Tonguç), Tuğba Çom (Yıldız), Deniz Cengiz (İlayda), Yasemin Sakallıoğlu (Kumsal) ve Emre Taştekin (Tekin).

Yönetmen : Hakan Algül

Senaryo : Gülse Birsel

Yeni Bölümde herkese iyi seyirler.