Şahin Tepesi ne zaman başlıyor? Konusu ne?


Güncelleme: 18 Kasım 2018 : 11:39
0

Atv’nin iddialı kadrosu ve etkileyici senaryosuyla büyük ses getirmeye hazırlanan yeni dizisi Şahin Tepesi’nin yayın günü belli oldu.

Her projesiyle televizyonlarda fırtınalar estiren Ay Yapım’ın son bombası Şahin Tepesi…

Güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bakışta dikkat çeken Şahin Tepesi yayınlanan fragmanlarla izleyicide büyük merak uyandırdı.

YAYIN GÜNÜ BELLİ OLDU

Şahin Tepesi 23 Kasım Cuma günü Atv ekranlarında yayınlanmaya başlanacak.

Şahin Tepesi’nin günün diğer iddialı dizileri karşısında nasıl bir yer edineceği şimdiden merak konusu.

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Şahin Tepesi’nin başrollerinde son dizisinde dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat ve Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı karakter ile gönüllerde taht kuran Boran Kuzum yer alıyor.

İki kadının güç savaşları ve bu savaşın ortasında kalan iki genç aşığın yaşadıklarının anlatılacağı dizi de genç aşıkları Boran Kuzum ve Aybüke Pusat canlandırıyor.

Genç oyunculara, Ebru Özkan ve Zerrin Tekindor usta oyunculuklarıyla eşlik edecek.

Hilal Saral ‘ın yönetmenliğini, Melek Gençoğlu’nun ise senaristliğini üstlendiği Şahin Tepesi’nin oyuncu kadrosunda usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu’nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

ÜNLÜ YABANCI DİZİDEN UYARLANDI

1980’li yıllarda yayınlanmaya başlayan ve dokuz sezon süren Falcon Crest dizisinden uyarlanan Şahin Tepesi dizisi henüz yayınlanmadan adından oldukça söz ettirmeyi başarıyor.

ŞAHİN TEPESİ’NİN KONUSU NE?

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı… Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır…

Birlikte büyüdüğü Tuna’nın (Zerrin Tekindor) oyununa gelen Melek (Ebru Özkan), işlemediği bir kabahat yüzünden babası tarafından evden kovulmuş ve mirastan mahrum edilmiştir. Yıllar sonra babasının cenaze törenine katılmak için döndüğünde iki yetişkin çocuğu olan dul bir kadındır. Gençlik aşkı Demir (Murat Aygen) ise Tuna’yla evlenmiş onların da iki çocukları olmuştur.

Babasının vasiyeti, iki çocuğuyla borç harç içinde hayat mücadelesi veren Melek için ne kadar şaşırtıcı ise, Tuna için o kadar büyük sürpriz olur. Babasının affettiği Melek de artık, mirasta hak sahibidir.

Kocasına saplantılı bir şekilde aşık olan Tuna, hem Demir’i, hem sahip olduğu serveti kaybetme endişesi yaşarken, en çok Melek’in babasının ölümünün ardındaki sırrı öğrenmesinden korkmaktadır.

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.