Muhteşem İkili Final mi Yapacak, Tuttu mu İzlendi mi?


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 15:17
0

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizileri arasında bulunan Muhteşem İkili ilk bölümüyle ekranlara geldi. Kanal D de yayınlanan Muhteşem İkili dizisi iki polisin hayat hikayesini yer veriyor. Muhteşem İkili dizisi 1 bölümün ardından merak edilen sorular arasında Muhteşem İkili dizisi tuttu mu izlendi mi erken final mi yapacak?

Muhteşem İkili Final mi Yapacak

1 Kasım akşamı ekranları süsleyen yeni bir dizi daha Muhteşem İkili. Muhteşem İkili tuttu mu izlendi mi sorularının cevabı için küçük bir araştırma yaptık ve farklı iki sonuç elde ettik. Birincisi Muhteşem İkili dizisi Polisiye türünde şu an en iyisi. Dizi ne anlatmak istediğini amacını en iyi hali ile dile getirdi. Diğer diziler gibi izlerken sıkmadı izleyeceğiz zora sokmadı. Karakterler güzel analiz edilmiş ve oyuncular da hakkını vermiş.

Mkc dizide eşinden ayrılmış çocuğu olan kız kardeşiyle beraber yaşamını sürdüren başarılı bir polisi canlandırıyor. Dizide Amerika geçmişi olması gerçek hayatında da Amerika parçası olduğu için iyi örtüşmüş ve aksanı yerinde olmuş.

Barca eşini bomba saldırısında kaybetmiş babası ile yaşam sürdüren takıntılı bir polise hayat veriyor rolünün hakkını vermiş, zaten Siyah Beyaz Aşk dizisinde de bu karaktere alışkındı. Özge Gürel yani Nilüfer diğer dizilerdeki karakterleri nazaran daha kadınsı daha baskın olmuş ve kendisine yakışmış bunu sevdim. Dizinin aksiyon sahnelerine bayıldım kovalamacalar özellikle Barca ve mkc bin dövüş sahnesi gerçekten mükemmeldi.

İkincisi ise çok saçma bir dizi olduğu yönünde. Şu an hiç beğenmediğini söyleyen çok fazla sosyal medya kullanıcısı var. Yapılan yorumlara göre şu an için Kanal D’nin en iyi dizisi ikizler Memocan gibi gözüküyor. Ayrıca günü yanlış seçilmiş aynı gün bizim hikaye olması ve bir zamanlar Çukurova dizisinin ATV ekranlarının süslüyor olması dizinin reytingleri nin yüksek olmayacağını göstergesi . Star TV’deki Avlu dizisi de sadik izleyici kitlesine sahip bir dizi.

Muhteşem İkili Dizisi Neden Erken Final Yaptı

Görselliği ile ve çekim kalitesi ile hoş olmuş dedirtti. Dizide kullanılan mekanlarda güzel kaliteli yerler. Ne anlatmak istediğini açıkça ifade eden görsel kalitesi ile göz kamaştıran yüksek bütçeli bir dizi. Fakat Mehmet Bir Cihan Fatihi faciasına dönecek gibi duruyor. Kanal D de yeni bir deprem yaşanacak gibi. Kanalın bu sezon en yüksek bütçeli dizisi fakat Muhteşem İkili Dizisinin Final kokuları şimdiden geldi.

Dizi %5 in altında reytişg alırsa tutmaz.Muhteşem İkili Final yapar. Demirören Grubu bu güne kadar satın aldığı kanaldan sadece zarar etti ve etmeye paraşları çöpe atmaya devam ediyor. Muhteşem İkili tahminimce 2 hafta daha yayın akıında kalır ve sonra beklenilen performas gösterilemediği için final kararı kaçınılmaz olur. Muhteşem ikili dizisi final tarihi iıklandığında haberimiz güncellenecektir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ayrıntıları yorum kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

[kirmizitext]1 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, Muhteşem İkili mi Bir Zamanlar Çukurova mı? <<<tıkla[/kirmizitext]