1 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, Muhteşem İkili mi Bir Zamanlar Çukurova mı?


Güncelleme: 2 Kasım 2018 : 10:35
1

Yeni bir dizisinin ekranlara geldiği 1 kasım 2018 Perşembe günü rekabeti bol bir reyting mücadelesine sahne olacak. Reyting sonuçlarında Bir Zamanlar Çukurova yerini koruyabilecek mi, yeni dizi Muhteşem İkili izlendi mi, reytingleri nasıl?

1 Kasım 2018 Perşembe günü toplamda 5 dizi ekranlara gelecek. Kanal D’de muhteşem İkili ilk bölümü ile seyirci ile buluşacak. Fox’ta Bizim Hikaye, Atv’de Bir Zamanlar Çukurova, Star’da Avlu dizisi ekranlara gelecek. Çevrimiçi platform olan Blu Tv’de ise Bartu Ben isimli dizi ekranlara gelecek.

Günün en merak edilen yapımı şüphesiz Muhteşem İkili. Dizi tanımları ile adından söz ettirmeyi başardı. Hem komik hem de aksiyon dolu sahneler ile merak uyandıran dizinin başrollerinde İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (MKC), Özge Gürel, Öykü Karayel yer alıyor. TMC Film imzalı yapımın yönetmenliğini ise Çağatay Tosun yapıyor.

Senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür’ün yazdığı yapımın hikayesi ise Anadolu yakasının cesur komiseri Barca ile Avrupa yakasının en zeki komiseri MKC’nin aynı davada çalışmaları ile iki zıt karakterin maceraları ekranlara gelecek. Bir Zamanlar Çukurova gibi güçlü bir dizi karşısında nasıl bir sonuç alacağı şimdiden merak ediliyor.

Reytinglerde Bir Zamanlar Çukurova2nın açık ara üstünlüğü biliniyor. Ona şuan için güçlü bir rakip çıkmadı.  Her üç kategoride de birinci olan dizi en yakın rakibine neredeyse 2 kat fark atıyor. Diziye en yakın rakip ise Fatih Portakal’ın sunduğu Fox Ana Haber programı. Diğer diziler ise kendilerine 3. 4. Ve daha aşağılarda yer buluyorlar.

1 Kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları

1 kasım 2018 Perşembe Reyting Sonuçları, 2 kasım Cuma günü sabah 10.00’da yayınlanacak. Resmi sonuçlar yayınlandığında haberimize eklenecektir. Takipte kalın.

Comments are closed.