Seven Ne Yapmaz Gizem (Nazlı) Kimdir? Gerçek Adı ve Oynadığı Diziler


Güncelleme: 16 Eylül 2017 : 20:36
0

Atv ekranlarında 10 Eylül pazar akşamı izleyici ile buluşan Seven ne Yapmaz dizisinin başrollerinde Yusuf Çim ve Seren Şirince oynuyor. Seven Ne Yapmaz’da Nazlı ve Ozan arasındaki ilişki romantik komedi türünde ekranlara yansıyacak. Ancak ilk bölümde Nazlı karakteri ile karşımıza çıkan Seren Şirince 2. bölümden itibaren karşımıza Gizem karakteri ile çıkacaktır.

Peki Seven Ne Yapmaz dizisinde Nazlı Kimdir? Gizem Haznedar Kimdir? Nazlı’nın veya Gizem Haznedar’ın gerçek ismi nedir? Nazlı Neden karakter değiştirip Gizem Oldu? Ozan karakterine can veren Yusuf Çim zengin bir ailenin veliahtı olup uçarı kaçarı çapkın bir tiptir. Ancak babası Ozan’ı japon iş adamları ile yapacağı ortaklığın bozulmasına sebep olduğu için ceza olarak köye gönderilir.

Nazlı köyde annesiz babasız büyümüş ancak köyün en çok sevilen ve kendi ayakları üstünde büyümüş olan en güzel kızıdır. Tabi Ozan Nazlı’nın bu saf ve sade güzelliği ile Nazlı’yı görünce apışıp kalır. O uçarı kaçarı Ozan, çapkın Ozan Nazlı’nın bu güzelliğinden ve saflığından etkilenmiştir ve O’na aşık olur. Nazlı’da O’na… 

Seven Ne Yapmaz Nazlı (Seren Şirince) Kimdir?

Seven ne Yapmaz dizisinin güzel oyuncusu Nazlı karakterine can veren Seren Şirince  dünyaya 1991 senesinde gelmiştir. İlişki Durumu Karışık ve İlişki DUrumu Evli dizileri ile ün kazanan güzel oyuncu aslında oyunculuğa çok küçük yaşlarda tiyatro ile başlamıştır. Daha sonra Araf Zamanı ve Aşk Emek İster dizilerinde rol almıştır.

 Nazlı’yla Ozan’ın hiç zaman kaybetmeden evlenmeleri gerekiyordur. Ozan kendini birdenbire hiç hayal etmediği bir hayatın içinde bulur. Ve birden büyük bir paniğe kapılır. Acaba bu evliliğe hazır mıdır? Ozan ne yapacağını bilemez bir haldeyken İstanbul’dan bir telefon alır, acil geri dönmesi gerekmektedir. Böylece Ozan nikahın olduğu gece Nazlı’yı bırakır ve kimseye söylemeden İstanbul’a döner.

Nazlı, Ozan’ın gittiğini fark ettiğinde kahrolur ve çileden çıkar. Bütün köyün gözünde yerin dibine geçmiştir. Bunu Ozan’ın yanına bırakmayacaktır; Ozan’dan intikam almak için soluğu İstanbul’da alır. Fakat hayat her zamanki gibi oyununu oynar. Nazlı’nın alacağı intikam, bilinen yöntemlerden çok farklı olacaktır.

Öldü kabul ettiği babası Yaşar ve var olduğunu yeni öğrendiği kardeşi Arzu’nun yardımıyla Ozan’ın hayatına yeniden girer. Üstelik bambaşka şekilde. Ozan işte o andan itibaren kendisini büyük bir oyunun içinde bulacaktır.

Nazlı karakteri Ozan’dan intikamını almak için Gizem Haznedar karakteri ile bambaşka bir kimliğe bürünür. Bundan sonra da karşımıza Nazlı değil Gizem olarak çıkacaktır. Sizler dizide bu tarz bir karakter değişikliğine gidilmesi dizinin izlenmesini ne kadar etkiler reytinglere nasıl yansır. Siz de düşüncelerinizi aşağıda yazınız.

https://www.youtube.com/watch?v=rrQSy3fnFLA