9 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta Kim Elendi Kim Gitti Altınları Kim Aldı


Güncelleme: 9 Kasım 2018 : 15:41
0

Gelinim mutfakta 9 Kasım final günü kim elendi, 9 Kasım final günü bilezikleri kim aldı, 10.000 TL’lik değerindeki bilezikleri alan yarışmacı kim, gelinim mutfakta 9 Kasım yarışmadan kim gidecek, gelinim mutfakta 9 Kasım bilezikleri kim aldı, gelinim mutfakta 9 Kasım kim elendi gibi sorular haberimizin devamında.

Gelinim mutfakta 9 Kasım Cuma günü günün birincisi kim oldu bu soru final haftasının son günü izleyicilerin oldukça merak ettiği sorular arasında. Gelinim mutfakta bu hafta kıyasıya rekabet içine giren Ezgi ile Cansu puanlarının birbirine yakın olması ile heyecani dorukta yasadı. Cansu, kaynanaların girdiği bilezikleri kim alacak iddiasında kaynanasına bilezikleri aldırmak için elinden geleni yaptı.

Her kaynanın 1 hafta boyunca verdiği puanların hepsini hesaplayacak olursak, aslında bu hafta kimin eğleneceği az da olsa belli oldu. Fragmanda elenen kişinin kim olduğu açıklanmasa da elenecek kişinin 51 puan aldığı açıklandı. 51 puana alacak yarışmacılar arasında genel haftanın puanlama durumundan iki isim karşımıza çıkıyor. Bunlardan biri Betül diğeri ise Özüm’dür.

9 Kasım gelinim mutfakta’da Ezgi ile Sevgül hanim daha önceki günlere ve haftalara göre çok daha fazla sorumluluk verilmistir. Puanlar açıklandığında 4000 TL değerindeki 2 bileziği rakibine vermek zorunda kalacaklar. Ve sırf bu bileziği vermemek için 9 Kasım gelinim mutfakta da puanlar verilirken bütün kaynanalar her zamankine göre çok daha dikkatli davrandılar .

Reyhan Hanım heyecanlanmadığını ve soğukkanlı davrandığını kendisi söylemişti. Bu soğukkanlı tavrı 9 Kasım Cuma günü gelinim mutfakta da Reyhan hanıma kolaylık sağlayacak mı?

Haftaya çok iddialı başlayan Özüm ne yazık ki final gününe kadar aynı iddiasında daim kalamadı. Ve 9 Kasım Cuma günü elenebilecek gelin adayı olarak risk taşıyor. 9 Kasım Cuma günü elenen kişinin Özüm olacağını düşünüyoruz Fakat son anda yapılabilecek bir değişiklikle her şey değişebilir.

Gelinim mutfakta 9 Kasım puanları verilmeden önce yarışmacıların son puanlarına baktığımızda Ezgi 55 puanla perşembe gününün galibi iken Cansu 53 puanla Ezgi’nin hemen arkasında onu ise takip eden Betül 48 puanda ve son sırada Özüm 46 puanla Perşembe gününü bitirip 9 Kasım cuma gününe başladılar.Peki gelinim mutfakta 9 Kasım Cuma bilezikleri kim aldı 9 Kasım Cuma yarışmaya veda eden yarışmacı kim? Ayrıntılar birazdan sitemizde olacaktır.

En düşük puanı alan 1.gelini Özüm, 2. gelini Ezgi oldu. Çeyrek altını takacak olan gelin işse 15 puanla günün en yüksek puanını alan gelin Cansu oldu. gelinim mutfakta 5 altın bileziği Cansu mu Ezgi mi diye merak ettik ve sonunda 68 puanla Cansu oldu