8. Gün Ozan Kim? Gerçek Adı, Yaşı,Boyu, Kariyeri


Güncelleme: 16 Ocak 2018 : 23:02
1

Burcu Biricik ve Musa Uzunlar’ın başrollerini paylaştığı 8. Gün dizisi başarılı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. 8. Gün Ozan kim sorusu en çok araştırılan ve merak edilen konular arasında yer alıyor. Uzun süren cast çalışmaları sonucunda seçilen oyunculardan Ozan karakterini Buğra Gülsoy canlandıracak. Toplumsal konular ve alışılmışın dışında özgün senaryosuyla dikkat çeken 8. Gün dizisi Ozan kim? Uzun süren analizler ve araştırmalar sonucunda Burcu Biricik’in partneri olan oyuncu Buğra Gülsoy oldu. Ekranların aranan ve sevilen yüzlerinden Buğra Gülsoy 8. Gün dizisinde Ozan karakterine hayat verecek.


8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir


Polisiye ve aksiyon türünde olması beklenen dizinin konusu oldukça dikkat çekici. Şehnaz Türk jetleri için özel bir yazılım hazırlayan başarılı bir mühendistir. Şüpheli bir uçak kazasında hayatını kaybetmiştir. Fakat kızı Bahar ölümünün arkasında başka sırlar olduğunu düşünerek annesinin esrarengiz ölümü arkasındaki gerçekleri ortaya çıkarmak için harekete geçecektir. Bolca, aksiyon, gerilim ve kriminal konularının işleneceği proje şimdiden büyük merak uyandırdı. 8. Gün dizisinde Burcu Biricik’le aşk yaşaması bekleniyor. Kadrosunda Burcu Biricik ve Buğra Gülsoy’a eşlik eden diğer oyuncular Ayça Bingöl, Sermet Yeşil ve Pınar Göktaş.

Buğra Gülsoy daha önce Fatmagül’ün Suçu Ne ve Aşk Yeniden dizilerinde rol almış ve oyunculuğuyla izleyenlerin beğenisini toplamayı başarmıştır. Son zamanlarda Özge Özpirinçci ile başrol paylaştığı Acı Tatlı Aşk filmiyle adından söz ettiriyor. 2018 yeni sezon yayın döneminde adı çeşitli projelerde anılan Buğra Gülsoy 8. Gün dizisi Ozan karakteriyle izleyici karşısına çıkıyor. 8. Gün dizisi Ozan kim? 8. Gün Ozan karakterini kim canlandırıyor?, 8. Gün Ozan’ın dizideki rolü nedir gibi pek çok sorunun yanıtı haberimizde.

8. Gün Ozan kim sorusunun yanıtına gelecek olursak: Ozan karakterini başarılı oyuncu Buğra Gülsoy canlandıracak. Ozan karakterinin polis rolüyle izleyici karşısına çıkmasını bekliyoruz. Bahar’ın en büyük destekçisi ve yardımcısı olacak.  Ay Yapım imzası taşıyan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Lostuvalı yer alırken senaryosunu Toprak Karaoğlu ve Volkan Sümbül birlikte kaleme alıyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan dizinin ocak ayının ilk çeyreğinde ekrana gelmesi bekleniyor.

8. Gün Ozan Kim Buğra Gülsoy

8. Gün dizisi Ozan karakterine hayat veren Buğra Gülsoy 1982 Ankara doğumludur. Lise eğitimini Ankara’da tamamlayan Gülsoy Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. Hepimiz Birimiz İçin, Unutulmaz, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, Eski Hikaye, Bana Artık Hicran De ve Aşk Yeniden dizilerinde rol almıştır.

Burcu Biricik ve Buğra Gülsoy uyumunu nasıl buldunuz? Düşünceleriniz bizim için çok değerli yorumlarınızı bekliyoruz. 

Buğra Gülsoy’un Rol Aldığı Acı Tatlı Aşk Filminin Fragmanı

 

 

Comments are closed.