8. Gün Dizisi Hayati Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Oynadığı Diziler


Güncelleme: 7 Ocak 2018 : 04:35
0

Sıra dışı konusu sağlam oyuncu kadrosuyla şimdiden bütün ilgiyi üzerine çeken 8.Gün dizisi Hayati kimdir? İsmiyle bile yoğun ilgi gören dizide Hayati karakterini canlandıran usta isim Musa Uzunlar. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde izlediğimiz Musa Uzunlar 8.Gün dizisiyle tekrar sevenlerinin karşısına çıkıyor. 8. Gün dizisi Hayati kimdir, yaşı kariyeri ve özel hayatıyla ilgili tüm bilinmeyenler haberimizin devamında.


8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir


8. Gün dizisi Hayati kimdir sorusunun yanıtına gelmeden önce dizinin konusu hakkında kısa bir bilgi verelim. 8. Gün dizisi, annesinin esrarengiz ve şüpheli ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak için mücadele veren bir kızın hikayesini konu alacak. Dizinin, bir dönem ülkemizde art arda intihar ve ölüm haberlerini aldığımız Aselsan mühendislerinden sadece bir tanesinin şüpheli ölümünün perde arkasında yaşananları senaryolaştırdığı söyleniyor.

Dizide başrol oyuncusu Bahar karakterini güzel oyuncu Burcu Biricik canlandırıyor. Burcu Biricik, son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Hülya rolüyle izleyici karşısına çıkmış ve büyük beğeni toplamıştır. Diziye son olarak Musa Uzunlar’ın katıldığını öğrendik. Musa Uzunlar 8.Gün dizisinde Hayati karakterini canlandıracak. Peki 8. Gün dizisi Hayati kimdir?

8. Gün dizisi Hayati Kimdir? Musa Uzunlar

8. Gün dizisi Musa karakterine hayat veren Musa Uzunlar Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bölümünden mezundur. 1966 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. Devlet tiyatrolarında yönetim görevlerinde yer almıştır. Aynı zamanda Devlet Tiyatroları Spor Klubünde, Devlet Operası ve Bale Vakfında yöneticilik yapmıştır. Sayısız dizi, tiyatro ve sinema filminde rol almış, çeşitli üniversitelerde eğitmenlik yapmıştır. Son olarak Poyraz Karayel dizisinde rol alan usta oyuncu 8. Gün dizisiyle tekrar izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Rol aldığı diziler, Geçmiş Bahar Mimozaları, Süper Baba, Ateş Dansı, Nilgün, Merdoğlu, Yağmur Zamanı, Kurtlar Vadisi Pusu, Fatmagül’ün Suçu Ne, Şubat ve Poyraz Karayel.