8. Gün Dizi Kıyafetleri Ve Markaları


Güncelleme: 30 Kasım 2017 : 16:17
0

Burcu Biricik ve Musa Uzuner’in başrolünü paylaştığı 8. Gün dizisi her yönüyle dikkat çekmeyi başardı. Dizinin oyuncu kadrosu ve senaryosu dışında oyuncuların kıyafetleri de izleyenlerin ilgi odağı oldu. 8. Gün dizi kıyafetleri ve markaları seyirci tarafından en çok araştırılan ve merak edilen konulardan oldu. İşte 8. Gün Dizi kıyafetleri ve markaları…

8. Gün Oyuncu Kadrosu Tüm Oyuncular Kim Kimdir

Özellikle Burcu Biricik gibi genç fan kitlesine sahip oyuncuların giydiği kıyafetler her zaman örnek alınmıştır. Burcu Biricik’in 8.Gün dizisinde kullandığı birbirinden şık kıyafetlerde oldukça merak edildi. Oyuncular dizideki karakterine göre özel olarak giydiriliyor.

8. Gün dizisinde kullanılan kıyafetler, markaları fiyatları ve sponsorları hakkında tüm bilgileri sizlerle paylaşacağız. Her oyuncunun canlandırdığı karakterin özellikleri farklı olduğu için her biri ayrı stil danışmanları tarafından giydiriliyor.  Her bir oyuncunun kıyafetlerini ve markalarını sizler için araştırıyoruz. Ve dizi başlar başlamaz sizlerle paylaşacağız.

Yönetmen koltuğunda Hiral Saral’ın yer aldığı, senaryosunu Volkan Sümbül, Toprak Karaoğlu’nun birlikte kaleme aldığı dizinin konusu net olmamakla birlikte aksiyon türünde olması bekleniyor.

Burcu Biricik’in Hayat Şarkısı dizisinde kullandığı kıyafetlerin markaları genellikle sponsor olan firmalara aitti. Jaquette, Twist, Mudo, Zara, Fabrika, Network, Mavi ve Boyner, gibi ünlü markaların kıyafetlerini kullanmıştı. 8. Gün dizi kıyafetleri ve markaları benzer markalara ait olacaktır.

Siz 8. Gün dizi kıyafetlerini nasıl buldunuz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.