8 Ekim Hangi Dizi İzlendi? İşte 8 Ekim 2017 Pazar Reying Sonuçları!


Güncelleme: 9 Ekim 2017 : 10:42
0

Savaşçı ve Cennetin Gözyaşları arasındaki kıyasıya rekabet geçtiğimiz hafta dorum noktasına ulaşmıştı. Cennetin Gözyaşları geçtiğimiz hafta 2. bölümünü yayınlanmasına rağmen izlenme oranlarında Savaşçı’ya çok yaklaşmıştı. Bakalım 8 Ekim 2017 Pazar günü hangi dizi reytinglerin galibi oldu.

22 Ekimde final yapacağı kesinleşen Dizi Ateşböceği’nin bu haftaki performansı artık bu haberden sonra pekte önemli gözükmemekte. Ateşböceği’nin geçtiğimiz hafta 3,39 oy oranı ile 10 . sırada yer aldığını düşünürsek bu haftada farklı bir oran almayacaktır. Hemen hemen aynı oranla haftayı kapatacaktır.

Diğer taraftan yeni dizi Masum önceki hafta çok kötü bir oran aldı. 92. sırada yer alan dizi 0,81 reyting oranı ile final kararının sinyallerini vermiş oldu. 8 Ekim 2017 pazar reyting sonuçlarına etki edecek bir sonuç alamayacak olan dizi Masum büyük bir ihtimal çok yakında final kararı ile karşımıza çıkacaktır.

Çocuklar Duymasın önceki günlerini aratsada çokta kötü bir seyir keyfi sunmuyor. Dizinin hikayesi günümüz şartlarına uygun olarak yeniden kurgulanmış ve hem gençlere hem de yetişkinlere hitap eden bir konuları ile keyif veren bir yapım haline geldi. Her ne kadar zirveye oynayan bir yapım olmasa da ilk on arasında izlenebilecek en iyi yapımlardan birisi.


Tıkla>>>HAFTALIK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


8 Ekim 2017 Pazar reyting sonuçları Savaşçı ve Cennetin Gözyaşları dizileri arasında geçecek. Bakalım nasıl bir sonuç karşımıza çıkacak. 8 Ekim reytingleri açıklandığında haberimize eklenecektir.