7 Yüz Dizisi Oyuncu Kadrosu Tüm Karakterler


Güncelleme: 21 Eylül 2017 : 12:54
0

7 Yüz dizisinde kimler rol alıyor? 7 Yüz dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? 7 Yüz dizisi tüm oyuncuları ve oyuncular hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

İnternet üzerinden yayın yapan dizileri başlatan Blu Tv yeni dizisi 7 Yüz ile de adından söz ettirecek gibi görünüyor. Masum ile büyük bir kitle edinen Blu Tv, yeni sezonda Masum dizisini Kanal D ekranlarında yayınlatacak.

Çukur Dizisi Celasun Kimdir? Oynadığı Diziler?Yaşı-Sevgilisi

Masum dizisi, sinema filmi formatında çekildiği için büyük dikkat çekmişti. Ayrıca birbirinden ünlü oyuncuları kadrosunda bulundurması da dikkatlerden kaçmamıştı. 7 Yüz dizisi de aynı şekilde birbirinden ünlü oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. İşte 7 Yüz dizisinin oyuncuları!

7 Yüz Dizisi Ekin Koç Kimdir?

1986 doğumlu olan oyuncu Bilgi Üniversitesi İşletme bölümünde eğitim almıştır.Manavgat’ta lise yıllarında yer aldığı tiyatroda hocası tarafından istenmedi. Daha sonra Altan Gördüm ve Vahide Perçin’den oyunculuk dersleri alarak yeteneğini geliştirdi. Sana Bir Sır Vereceğim, Benim Adım Gültepe ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde yer almıştır.

7 Yüz Dizisi Melisa Sözen Kimdir?

1985 doğumlu olan oyuncu eğitim hayatı boyunca tiyatro ile ilgilenmiştir. 14 yaşında 7 Koca Hürmüz isimli oyunla tiyatro sahnesinde olmuştur. Kadınlar Kulubü dizisi ile ekranlarda olmaya başlamıştır. Çemberimde Gül Oya, Cenneti Beklerken, Bir Bulut Olsam, Av Mevsimi, Muhteşem Yüzyıl gibi yapımlarda yer almıştır.

7 Yüz Dizisi Engin Hepileri Kimdir?

7 Yüz Dizisi Tilbe Saran Kimdir?

7 Yüz Dizisi Genco Erkal Kimdir?

7 Yüz Dizisi Cem Davran Kimdir?

7 Yüz Dizisi Sinan Tuzcu Kimdir?

7 Yüz Dizisi Pınar Göktaş Kimdir?

7 Yüz Dizisi Gizem Erdem Kimdir?

7 Yüz Dizisi Merve Dizdar Kimdir?

7 Yüz Dizisi Damla Sönmez Kimdir?

7 Yüz Dizisi Dolunay Soysert Kimdir?

7 Yüz Dizisi Serkan Altunorak Kimdir?

7 Yüz Dizisi Tuğrul Tülek Kimdir?

7 Yüz Dizisi Belçim Bilgin Kimdir?