6 Nisan 2018 Cuma Reyting Sonuçları! Bir Mucize Olsun Zirvede Mi?


Güncelleme: 6 Nisan 2018 : 22:44
0

Cuma akşamı ekrana gelen dizler arasına bir yenisi daha eklendi. İstanbullu Gelin, Arka Sokaklar, Aşk Ve Mavi, Payitaht Abdülhamit ve Survivor arasında yaşanan reyting savaşına Fox’un yeni dizisi Bir Mucize Olsun eklendi. Uzun süren hazırlık aşamasının ardından ekrana gelen Bir Mucize Olsun 6 nisan 2018 reyting sonuçlarında kendine nasıl bir yer buldu?

Başrollerini Su Kutlu, Furkan Palalı ve Ahu Sungur’un paylaştığı dizide acı ve dram ön planda. Yeşilçam tadında izlenecek bir dizi olarak görünse de hikayesi oldukça tanıdık. Dizinin ilk bölümüyle reytingleri kasıp kavurmadığı ortada. Özellikle cuma gibi dişli rakiplerin olduğu bir günde ekrana gelerek iddiasını ortaya koysa da dizi ne yazık ki beklentileri karşılamadı. Cuma günü yayın akışında aynı saatte yer alan diğer dizi ve programlar arasında verilen reyting savaşında Bir Mucize Olsun kaçıncı sırada yer aldı? Bir Mucize Olsun 6 nisan cuma 2018 reyting sonuçlarında yüzde kaçlık bir izlenme payı elde etti? Fox’un yeni dizisi kanalın beklentilerini ne yazık ki karşılamadı. Fakat dizinin tekrar bölümleri yayınlandıkça izleyici konuyu yakalar ve seyirci çekmeyi başarırsa reytingler artabilir.

Bir Mucize Olsun dizisi için bir diğer olumsuzluk ise Şevkat Yerimdar dizisine tercih edilmiş olması. Geniş izleyici kitlesine sahip dizinin Bir Mucize Olsun dizisi için erken sezon finali yapması izleyiciyi farklı kanalları izleyeme itebilir.

Cuma akşamı ekrana gelen ve zirveyi yıllardır kimseye kaptırmayan Arka Sokaklar başarı grafiğini bozmadan yoluna devam ediyor. Total grubunda ortalama 7.43 lük reyting oranı ve 16.4 izlenme payıyla diğer dizilere meydan okumaya devam ediyor. Arka Sokaklar 6 nisan 2018 reyting sonuçlarında yine zirveyi kimseye kaptırmayacak.

Ekranların fenomen yarışma programı Survivor ise Arka Sokaklar’dan sonra en çok izlenen ilk 10 program arasında 2. sırada olmaya devam etti. Ödül oyunu için mücadele veren ünlüler ve gönüllüler takımının kıran kırana savaşı izleyenleri ekrana kilitlemeyi başarıyor. Ortalama 6-7 lik bir oranla 15.48 lik bir izlenme payına ulaşan Survivor; 6 nisan cuma reyting sonuçlarında yerini korumayı başardı mı?

Trt ekranlarında yayınlanan, tarihi konusuyla dikkat çeken Payitaht Abdülhamit ise kemik izleyici kitlesine ulaşmış rutin başarısını sürdürüyor. Bir Mucize Olsun dizisi Payitaht Abdülhamid izleyici kitlesini etkilemez. 6 nisan cuma reyting sonuçlarında Payitaht Abdülhamid aynı yerini korumaya devam edecektir.

Başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver’in rol aldığı gerçek bir hikayeden senaryolaştırılan İstanbullu Gelin haftalardır 4. sıradaki yerini koruyor. 6 nisan reyting sonuçlarında durum değişmeyecek. Cuma akşamlarının en çok izlenen 4 projesi yerini korumaya devam edecek. Arka Sokaklar, Survivor, Aşk ve Mavi, İstanbullu Gelin.


Bir Mucize Olsun Reyting Sonuçları! İzlendi Mi? Tuttu mu?


6 Nisan 2018 cuma reyting Sıralaması 

1-Arka Sokaklar

2-Survivor

3-Aşk Ve Mavi

4-İstanbullu Gelin

Cuma günü ön plana çıkan dizi ve programlar arasında kendine yer bulmak isteyen Bir Mucize Olsun 6 nisan 2018 reyting sonuçlarından sonra rotasını belirleyecektir.

6 Nisan 2018 Reyting Sonuçları (Güncellenecektir)