6 Ekim Cumartesi O Ses Türkiye’de Micheala Kim? Futbolcu Sadikunun Eşi’nin Söylediği Şarkı


Güncelleme: 7 Ekim 2018 : 23:42
0

TV 8 ekranlarında seyrettiğimiz O Ses Türkiye’ye, bu sezon kimler katıldı. Acun Ilıcanın Türkiye’ye getirdiği program, Türkiye’de en çok izlenen programlar arasında yer alıyor.

Popstar tarzı yarışmaların ardından, Türkiye de O Ses Türkiye formatını da görmeye başladık. Bu formatta jüri üyeleri yarışmacılara sadece puan vermiyor. Aynı zamanda yarışmacıları kendi takımlarına almak için çaba gösteriyorlar. 8 Ekim Cumartesi günü O Ses Türkiye en çok izlenen programlar arasına girdi.

Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk yarışmaya yeni katılan jüri üyeleri. Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk ilk hangi yarışmacıya döndüler. Her ikisinin de ilk döndüğü yarışmacı aynı isimdi. Bu tesadüfü’de Acun kaçırmadı. Beyazıt Öztürk mütevazı tavırları ve espirileri ile seyircinin gönlünü kazanmayı başardı. Seda Sayan ile Beyazıt Öztürk acemiliklerini atmaya çalışırken, Hadise ve Murat Boz yılların tecrübesi olduklarını her halleriyle belli ettiler.

Bu sene en iyi yarışmacıları hangi jüri üyeleri alacak? Tecrübeli jüri üyeleri Murat Boz ve Hadise mi? yoksa yeni gelen isimler Seda Sayan ve Beyazıt Öztürk mü? Elbette tüm jüri üyeleri çok iyi yarışmacılar alacaklardır. Kıyasıya rekabet ile geçecek O Ses Türkiye cumartesi gecelerinin Reytinglerini alt üst etmeye hazırlanıyor.

Yeni katılan yarışmacıların da dikkat çektiği Cumartesi gecesi çok dikkat çekti. Gökhan’ın yokluğunu aratmayacak jüri üyesi ise Beyazıt Öztürk. Yıllarca Kanal D ekranlarında Komedi programı yapan, misafirler ağırlayan Beyazıt Öztürk TV 8 ekranlarında O Ses Türkiye programı ile seyircinin önüne çıkıyor.

Kasımpaşalı futbolcu Sadiku’nun eşi Micheala O Ses Türkiye de boy gösterdi. Sadiku Kosova asıllı bir futbolcu . Çocuğu ile birlikte yarışmaya gelen Sadiku’nun eşini Hadise döndü. Micheala’ nın annesi bir kaza geçirmiş ve ayakları sakat kalmış. Bu sebep ile Hadise ile birlikte duygusal anlar yaşadılar.

Micheala’nın annesinin birdahaki yürüyemeyecek olması sahnede ve televizyon ekranlarında ki izleyicilere de duygu dolu anlar yaşattı.