“İbo Show” Yeniden Mi Başlıyor!


Güncelleme: 25 Aralık 2018 : 17:19
0

İbrahim Tatlıses Ekranlara Geri Mi Dönüyor?

Tv ekranlarının sevilen show programı en uzun soluklu show programı olarak bilinen ünlü sanatçı İbrahim Tatlıtes’in sunumu ile yıllarca ekranlarda yer alan show programı ekranlara geri mi dönüyor. Geçirdiği silahlı saldırıdan sonra program yayından kaldırılmıştı. İbrahim Tatlıses,  iyileşme sürecinde  İbo Show  severlerin  hep yeniden başlasa dediği show programından güzel haber geldi. İbo Show  yeniden ekranlara dönecek. Yaşadığı silahlı saldırı sonrası ekranlara veda eden İbrahim Tatlıses, aslında İbo Show’ a 2018 yılında tekrar başlayacaktı. Ancak yaşadığı sağlık sorunları ve İbo Show’un yorucu bir süreç içinde zorlanacağının düşünülmesi programın başlangıç tarihini geciktirmişti.

İbo SHOW İle Ekranlara Dönmeye Hazırlanıyor!

Polat Yağcı’nın paylaşımını  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım İbo Show dönecek mi sorularını cevaplamıştı. Sanatçı İbrahim Tatlıses’den uzun soluklu projesi İbo Show’un tekrar başlayacağını kesinleştiren paylaşım. İbrahim Tatlıses daha önce Polat Yağcı’nın yaptığı paylaşımı alıp kendi hesabından paylaşması konuyu daha da güçlendirdi.İbrahim Tatlıses, her demecinde ben artık iyiyim İbo Show’u yeniden yapmak istiyorum” diyordu. Polat Yağcı Tatlıses’in sesini duydu. Yağcı, “Olur, olmaz, başlar, başlayamaz, ha bugün, ha yarın… Ağzı olan konuştu… Şimdi söz İmparator’da! İbo SHOW çok yakında!” notu düştüğü paylaşımıyla İbo SHOW’un müjdesini verdi. Bu haberler İbo Show severleri şimdiden çok heyecanlandırdı. İbrahim Tatlıses’in yıllara meydan okuyan Show programının yayın hayatına başlayacağı haberlerinin netleşmesi akıllara yeni bir soru getirdi. İbo Show hangi kanalda  ne zaman başlayacak?

İbo Show Hangi Kanalda Yayınlanacak!

Tv tarihinin uzun soluklu show programı İbo Show sunucusu program sahibi İbrahim Tatlıses ile 7 yıl sonra ekranlara dönecek.  İbo Show hangi kanalda yayınlanacak? Bu sorunun cevabı şimdilik belirsizliğini koruyor.

İbo Show Ne Zaman Başlıyor?

İbrahim Tatlıses’in sevilen programının ekrana döneceği kesinleşmiş olsa da tarihi henüz netleşmedi. Yalnız İbo Show’un yayın tarihi belirsiz iken kulislerde ise İbo Show’un ekranlara dönüş tarihi için 2019 Yılbaşı Akşamı olacağı konuşuluyor. Bu haber İbo Show severleri oldukça heyecanlandırdı.  Şimdilik programın yayın tarihi belirlenmedi. Belirlendiği zaman sitemizde bulabilirsiniz.