Çarpışma Kerem’in Arkadaşı Yakup Kim? Çarpışma Dizisi Yakup Kimdir?


Güncelleme: 20 Aralık 2018 : 18:10
0

Perşembe akşamları Show tv ekranlarında izleyici ile buluşan Çarpışma dizisi iddialı senaryosu kadar güçlü oyunculukları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Çarpışma dizisinin 5. bölümü 20 Aralık Perşembe günü Show tv’de yayınlanacak. Çarpışma dizisinde Alperen Duymaz’ın canlandırdığı Kerem karakterinin en yakın arkadaşı rolünde izlediğimiz Yakup kim?

Çarpışma dizisinde Yakup karakteri genç oyuncu Efecan Şenolsun tarafından canlandırılmakta.

Çarpışma Yakup kim? Çarpışma Yakup gerçek adı ne? Çarpışma Yakup kaç yaşında? Çarpışma Yakup nereli? Çarpışma Yakup kardeşi kim? Efecan Şenolsun kim? Efecan Şenolsun nereli? Efecan Şenolsun kaç yaşında? Efecan Şenolsun boyu kaç? Efecan Şenolsun kilosu ne? Efecan Şenolsun ablası kim? Efecan Şenolsun sevgilisi kim? Efecan Şenolsun kız arkadaşı var mı? Efecan Şenolsun dizileri neler? Çarpışma Yakup hangi dizilerde rol aldı? Çarpışma Kerem’in arkadaşı kim? Çarpışma Kerem’in arkadaşının adı ne?

EFECAN ŞENOLSUN KİMDİR?

Efecan Şenolsun 11 Eylül 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. 26 yaşında olan genç oyuncu başak burcu. Boyu 1.82 olan Şenolsun’un kilosu ise 65.

GÜNEŞİ BEKLERKEN’LE TANINDI

Liseyi bitirdikten sonra oyuncu olmak için cast ajanslarına yazılan Şenolsun Bilgi Üniversitesi’nde eğitim gördüğü sırada Güneşi Beklerken dizisi seçmelerine katıldı ve dizide rol almaya hak kazandı.

Sinema filmlerinde de rol alan Efecan Şenolsun ilk olarak Kocan Kadar Konuş filminde daha sonrada Demet Akbaş ve Yetkin Dikinciler’in başrollerinde yer aldığı Nadide Hayat filminde kamera karşısına geçti.

Efecan Şenolsun, Paramparça dizisinde gitarist Özgür karakteri yer aldı. İnternet dizisi Yaşayamayanlar’da boy gösterdi.

ÇARPIŞMA YAKUP KİMDİR?

Çarpışma dizisinde Yakup Sarıyer çocuğudur. Sarıyer takımını ve Kadir komiseri çok sever ama Yakup hiç bir zaman dürüst bir çocuk olamamış aklı hep hırsızlığa çalışmıştır. Kerem ile mahalleden arkadaş olan Yakup her zaman Kerem ve Meral aşkına destek gibi görünse de aslında tam bir manyaktır ve Meral’e de kör kütük aşıktır. Kerem’in hapse girmesi Yakup’a yaramış ve hırsızlıktan kazandığı para ile Meral’in gözünü bürümeyi başarmış ve onunla evlenmiştir. Aslında tam bir madde bağımlısıdır.