5 Mayıs Cumartesi Yayın Akışı-Tüm Kanalların Listesi


Güncelleme: 5 Mayıs 2018 : 11:40
0

Hafta sonu televizyon başında kaliteli ve keyifli vakit geçirmek isteyenler için 5 mayıs 2018 cumartesi yayın akışını sizler için derledik ve haberimizde yer verdik.

5 mayıs cumartesi Star Tv yayın akışı: 13:00’da ekranların sevilen dizisi İstanbullu Gelin dizisinin tekrarı var. Akabinde haber saatine kadar Ufak Tefek Cinayetler dizisi son bölümün tekrarıyla kaçıranlar için tekrar ekranlarda olacak. 19.00’de Ana Haber Bülteni ve ardın heyecanla izlenen Fazilet Hanım ve Kızları ekrana gelecek. 00.15’de Avlu dizisi tekrar bölümleriyle yayın akışında olacak.

5 Mayıs Cumartesi Show TV yayın akışı; 13.00’de farklı kültürlerin ve lezzetlerin izleyiciye sunulduğu Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu ekrana gelecek. Bir saatlik programın ardından 14.00’de Güldür Güldür Show kahkaha dolu tekrar bölümleriyle yayında olacak. 17.00’de Evrim Akın’ın eğlenceli sunumuyla Çocuktan Al Haberi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatacak. Ve hafta boyunca izleyenlerin heyecanla beklediği Yeni Gelin dizisi yepyeni bölümüyle ekrana geliyor. Akabinde filmler sevenler için 00.15’de Yaşamak İçin Öldür yayında olacak.

5 Mayıs Cumartesi 2018 Atv yayın akışı, Aksiyon ve gerilimin hakim olduğu Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz 13.05′ de ekrana geliyor. Ardından Aşk ve Mavi dizisi son bölümün tekrarıyla kaçıranlar ve yeniden izlemek için yayında olacak. Hafta Sonu ana haber bülteninin ardından fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yeni bölümüyle ekrana gelecek. 23.15’de hafta sonunu film keyfi yaparak geçirmek isteyenleri Focus isimli yabancı sinemayı Atv ekranlarında izleyeme davet ediyoruz.

Kanal D cumartesi 2018 yayın akışı; 13.00’de birbirinden ünlü ve kaliteli konuklarıyla Şule ile Vitrindekiler ekrana gelecek. 14.oo’de heyecanın giderek arttığı Siyah Beyaz Aşk tekrar bölümüyle ekrana gelecek. 16.45’de beyaz perdede büyük ses getiren Oğlum Bak Git filmi yayında olacak. Ana Haber Bültenin ardından İnsanlık Suçu dizisi yeni bölümüyle tüm heyecanıyla izleyicisiyle buluşacak.

5 Mayıs Cumartesi 2018 Fox yayın akışı: Fox TV’de cumartesi gününü birbirinden başarılı programlarla dolduruyor. 12.15’de Bizim Hikaye dizisinin tekrar bölümü var. Ardından 15.45’de Yasak Elma dizisi tekrar  bölümüyle ekrana geliyor. Gülbin Tosun ile Fox Ana Haber Hafta Sonu ardından Adı Zehra yeni bölümü ile yayında olacak. 00.15’te Karanlıklar Dünyası Evrim isimli yabancı film izleyenlerle olacak.