5 Kasım 2017 Pazar Reyting Sonuçları ve Analizleri- İşte Zirvenin Sahibi!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:49
0

5 Kasım 2017 Pazar Reyting Sonuçları ve Analizleri sizleri için haberimizde… 5 Kasım pazar günü ekranlarımızı yine kaliteli yapımlar süslemeye devam edecek. İşte 5 kasım pazar günü ekranlarımıza misafir olacak bazı dizi ve programlar; Savaşçı, O Ses Türkiye, Çocuklar Duymasın, Aslan Ailem, Cennet’in Gözyaşları, Dolunay ve Masum(Final). 5 kasım pazar günü ekranlarımıza gelecek olan Savaşçı, Fox Tv’nin geçtiğimiz sezonun ve bu sezonun iddialı ve kaliteli yapımlarından olduğunu kanıtlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta reyting listelerinin zirvesinde yer alan dizi, bu hafta da yerini koruyabilecek mi?

Bu sezon, jüri kadrosunu Yıldız Tilbe gibi usta bir isimle güçlendiren Acun Medya’nın lokomotif yapımlarından olan O Ses Türkiye, Ülkemizin yetenekli seslerini gün ışığına çıkarmaya devam edecek. Reyting Zirvesine tırmanışını sürdüren O Ses Türkiye, bu hafta reyting zirvesini ele geçirebilecek mi? Sezonun diğer iddialı yapımlarından olan Masum dizisi ise usta oyuncu kadrosuna rağmen beklentilerin altında kalarak bu hafta final bölümü ile ekranlara veda edecek.

Günün diğer dizilerinden Cennet’in Gözyaşları, 7. bölümü ile atv ekranlarında karşımıza çıkacak. Duygusal sahneleri ve senaryosu ile beğeni toplayan dizi, başarısını devam ettirmek istiyor. Trt 1’in bu sezon ekranlarında merhaba dediği Aslan Ailem dizisi, aile sıcaklığı kokan senaryosu ile pazar günü akşamlarımızı renklendirmeye devam edecek. Çocuklar Duymasın dizisi, yeni sezon da ekranlarımıza gelen geçmiş yıllarda fenomen olmuş senaryosunu ve başarısını günümüzde de devam ettirmenin peşinde. Bakalım 5 kasım 2017 pazar günü sevenleri ile bulışacak olan bu kaliteli yapımların reyting sonuçları ne olacak? 5 Kasım 2017 Pazar Reyting Sonuçları ve Analizlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

5 Kasım 2017 TOTAL Sonuçları-İlk 20

5 Kasım 2017 AB Sonuçları-İlk 20

5 Kasım 2017 ABC-1 Sonuçları- İlk 20