5 Ekim 2017 Reyting Sonuçları-Bizim Hikaye mi Kanatsız Kuşlar mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:58
0

Geçtiğimiz hafta zirve yarışında yaşanan kıyasıya rekabet etkisini bu hafta da hissettirdi. 5 ekim 2017 perşembe reyting sonuçları oldukça merak ediliyor. Yine Bizim Hikaye zirveye mi oturacak yoksa Kanatsız Kuşlar kaybettiği koltuğu geri mi alacak.

Bizim Hikaye konusu itibari ile oldukça ilgnç bir hikayeye sahip. Oyuncular olarakta 7 den 70’e gösterilen performans dikkatlerden kaçmıyor. Dizinin hem yurt içi hem de yurtdışı macerasının şimdiden önü açık.

Bizim hikaye geçtiğimiz hafta aldığı 6,90 reyting oranı ile totalde 1. Liği kaptırmadı. Ancak Kanatdız Kuşlar ilr arasındaki puan çok değil. Bu anlamda zirve de çokta rahat değil şimdilik. 5 ekim 2017 perşembe reyting sonuçları bizleri şaşırtabilir.

İlerleyen bölümlerde dizinin daha da ilgi göreceğini düşünüyorum. Hikayede kısır bir döngü yaşanmaz ise bu dizi çok ses getirir. Geçtiğimiz haftanın reytinglerine göz atmakta yarar var.

28 Eylül reytingleri

5 Ekim reyting sonuçları açıklandığında haberimize eklenecektir. Bizi takipte kalın.

5 Ekim 2017 Perşembe Reyting Sonuçları açıklandı. Bizim Hikaye ve Kanatsız Kuşlar arasındaki fark giderek açılıyor. Bizim Hikaye dizisi tüm kategorilerde zirveyi aldı.