4N1K Dizisi Yelda Kimdir? Oynadığı Diziler, Nereden Tanıyoruz?


Güncelleme: 31 Mayıs 2018 : 11:19
2

Fox ekranlarında yayın hayatına başlamak için geri sayımda olan 4N1K kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Son olarak Avlu dizisinde Ecem rolüyle izlediğimiz Eslem Akar 4N1K Yelda olarak tekrar ekranlara dönüyor.  Bir gençlik dizisi olan 4N1K Yelda kimdir? Oynadığı Diziler ve Nereden Tanıyoruz?

Star Tv’de aksiyon, gerilim ve dram yüklü hikayesiyle dikkat çeken Avlu dizisinde 9 bölüm boyunca başarılı bir performans sergileyen Eslem Akar hiç vakit kaybetmeden 4N1K dizisiyle tekrar ekranlara dönüyor. Avlu dizisiyle kısa sürede milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Eslem Akar’ın yeni rolü oldukça farklı. Daha hızlı, hareketli ve eğlenceli bir projeyle ekranlara dönüyor.

Büşra Yılmaz’ın  fenomen kitabı 4N1K’dan ekranlara uyarlanan dizi yaza damga vurmaya hazırlanıyor.  Yapımcılığını Fabrika Yapım Öner Arslanel’in üstlendiği, senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme kaldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturduğu 4N1K dizisi kadrosunda yer alan Yelda dizide Müdürün Kızı rolünü canlandıracak.


4N1K Dizisi Bade Kim? Yaşı Boyu Sevgilisi Oynadığı Diziler <<< için Tıklayınız


Oyuncu kadrosunda Gözde Mutluer, Hasan Denizyaran, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş gibi genç ve başarılı isimlerin yer aldığı 4N1K kadrosuna dahil olan Eslem Akar Yelda karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

4N1K Eslem Akar Kim?  Genç ve yetenekli oyuncu Eslem Akar 1998 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İngilizce ve Fransızca dillerini bilmektedir. Sporla yakından ilgili olan Eslem Akar, masa Tenisi, bisiklet, buz pateni, jimnastik, yüzme, futbol, voleybol ve basketbol oynamaktadır.  TRT 1 ekranlarında yayınlanmış olan ve yayınlandığı dönem büyük ilgi gören Sen de Gitme isimli dizide rol almıştır. Ve en son Avlu dizisinde Ece karakteriyle hafızalara kazındı.

 

Comments are closed.