4N1K Ali (Atakan Hoşgören) Diziden Ayrılıyor mu?


Güncelleme: 7 Ağustos 2018 : 14:38
1

4N1K gençlik dizisi Fox tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Dizinin 27 Temmuz Cuma günü ekranlara gelen 4. Bölümünde Ali, Yaprak’a olan aşkının karşılıksız olduğunu anlamış ve kendinde bir karar almıştır. Ali kendisine zarar mı verecek? Ali ölecek mi? Ali diziden erken mi ayrılıyor?

Dizide Ali karakterini canlandıran genç oyuncu Atakan Hoşgören diziden ayrılıyor mu, haberleri sosyal medyada ayyuka çıkmış durumda. ÖZellikle son bölüm fragmanında Ali’nin yaralanıp hasteneye kaldırılması dedikoduları arttırdı. Konu ile ilgili açıklama bekleyen fanlar, Ali karakterini çok sevdiklerini ve diziden ayrılmasını istemediklerini söylüyorlar. Peki duruma açıklık getirelim ve dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı hatırlayalım.

Bade Ali’yi tuzağına çekmiştir. Yağmur Ali’nin çaldığı parçayı Bade için çaldığını görünce şaşırır. Bade ise Ali’den okulda birkaç gün erkek arkadaşıymış gibi gezmesini ister. Ali ise ona iyilik yaptığını sanarak bunu kabul eder.

Diğer taraftan yaptıkları için pişman olan Sırık Barış, Yaprak’tan özür dilemek ve kendisini affettirmek için her yolu dener. Hatta bir de sürpriz mektup bile yazar.  Sinan cephesinde de işler karışıktır. Annesi ile yüzleşen Sinan ona rest çeker. Ece’ye gittikçe daha çok kapılan Sinan, müdür ve annesini ayırdığını düşünür.

[kirmizitext]4N1K Yeni Sezonda(2018-2019) Devam Edecek mi? Final mi Yapacak? için tıklayınız[/kirmizitext]

Yaprak’a olan aşkının karşılıksız olduğunu anlayana ya da düşünen Ali, kimsenin beklemediği bir karar alır. Bu kararından onu vazgeçirme işi ise Yağmur’a kalmıştır. Yağmur aliye yetişmek zorundadır. Ali karakterini canlandıran oyuncu Atakan Hoşgören diziden ayrılmayacaktır. Hikaye gereği Ali’nin başına küçük bir kaza gelecek ama birkaç bölüm sonra her şey yoluna girecektir. Bu kazada izlediğiniz gibi bıçaklı saldırı olmuştur.

Ali bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştır. Böbreğinin üstünden derin bir bıçak yarası olan Ali’nin durumu ağırdır. Tüm okul ve arkadaşları Ali için endişelenir. Ancak Ali ölmeyecektir. Senaryo gereği birkaç bölüm hastanede tedavi görecek ve daha sonra iyileşerek tekrar okula dönecektir.

Comments are closed.