47 Bölümde Çukurda Neler Olacak?


Güncelleme: 13 Aralık 2018 : 14:27
0

  Pazartesi  akşamları Show tv  ekranlarında yayınlanan Çukur dizisi  46. bölümü ile izleyicisi ile buluştu. Dizinin takipçilerini nefesler tutarak izledikleri bölümü reytinglerde üst sıralara taşıdılar yine. Şimdi gelin 46. bölümde Show TV’de Çukur dizisinde neler yaşandı onlara göz gezdirelim.

Pazartesi akşamları zirveye adını yazdıran Çukur’un  bu hafta yayınlanan bölümünde Çukur’un çocuklarının Karakuzuların elinde olması Yamaç ve Cumali’yi çılgına çeviriyor. Yamaç ve Cumali,  Metin ve Kemal’le birlikte çocuklar kurtarmak için harekete geçerken büyük bir sürprizle karşılaştı. Saadet’e ve oğluna kavuşabilmek için Çeto’ya çalışan Vartolu’nun  büyük sırrını, Çukur’dan biri öğrenecek ve Vartolu’yla yüzleşecek. Bu kişinin kim olduğu  şimdilik bilinmese de  Vartolu’nun büyük sırrını öğrenen kişi diziye yeni bir heyecan getireceği açık büyük sırrın yeni ortağı dizi takipçileri tarafından merakla bekleniliyor. bu sırada  Sultan, yeniden Sultan Ana olarak Sena, Ayşe, Akşın ve Karaca’ya kol kanat germeye devam ediyor.  Mahsun da Sena’ya yakın olabilmek için  elinden geleni ardına koymuyor farklı planların peşinde geziyor. Dizinin devam  bölümlerinde Mahsun’un Sena’yı elde etmek için oynadığı oyunları izleyeceğiz gibi görünüyor. Yamaç,  Sena’nın komşusu Fikretten şüphelenmeye başlıyor, Fikrete güvenmeyen Yamaç Sena’yı korumaya çalışıyor.

Aliço, Vartolu’yu vuracak mı?

Cumali,  Çeto için çalışan kişinin kim olduğunu bulmadan rahat etmeyecek gibi görünüyor  bunun için de her yolu deniyor gerçeklere ulaşmak için elinden geleni yapıyor.  Hedefine yaklaşan Cumali’nin eline ulaşan bilgilerle oldukça şaşıracağız.  Çeto ve Mahsun’la ilgili Ersoy’dan istihbarat almaya çalışıyor. Bu hafta izleyicini merakta bırakan dizinin 47. bölümünde  yayınlanan ilk sahnede Ersoy’u uzaktan izleyen Vartolu’nun silah çektiği an arkasında beliren Aliço’nun  Vartolu’ya silah doğrulttuğu sahnede “Aliço, Vartolu’yu vuracak mı?” sorusu ile takipçilerini  merakta bırakan senaristlerimiz izleyiciyi merakla dizinin önümüzdeki hafta yayınlanan  bölümünü bekletecek.

47 bölümde neler olacak “Aliço, Vartolu’yu vuracak mı?” soruları ve ekran başındakilerin  heyecanla bekledikleri o büyük sahnenin önce ve sonrasında yaşanacaklar ve kafalardaki tüm soruların cevapaları Pazartesi günü Show TV ekranlarında saat 20.00 da izleyiciyle açığa kavuşacak . Ekran başındakilere nefeslerini tutturacak bu unutulmaz an, Çukur’un önümüzdeki haftaki bölümünde yayınlanacak.