4 Ekim 2017 Reyting Sonuçları-Meryem Zirvenin Keyfini Çıkarıyor!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:59
0

Çember, Meryem, No: 309 ve Seven Ne Yapmaz isimli dizilerin yayınlandığı 4 Ekim Çarşamba gününün reyting sonuçları merak ediliyor. Yeni sezonun başlaması ile diziler arasındaki rekabet de artmaya başladı. 4 Ekim 2017 Çarşamba reytinglerin galibi kim oldu?

4 Ekim Çarşamba gününün favori dizisi Meryem heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Duygulu anların da yaşandığı dizide Meryem babasını kaybetti. Hayatta tek destekçisi olan babasını da kaybeden Meryem tek başına kaldı. Bu gelişme Meryem ve Savaş arasındaki yakınlaşmayı arttıracak gibi. Meryem 6,59 reyting puanı ile günü zirvede tamamladı.

Meryem’in hemen gerisinde Totalde 4,30 reyting puanı ile Seven Ne Yapmaz yer alırken No 309 7 sırada kendisine yer buldu. Çember ise T.S bölümü ile 15. sırada yer aldı.


Tıkla>>> GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI <<< Tıkla


Meryem ekran serüvenine dolu dizgin devam ediyor. Şimdilik her şey güzel gibi. Yeni ve iddialı bir dizi, çrneğin Yüz Yüze veya Çukurgibi, Çarşamba gününe denk gelirse Meryem’in tahtı sallanabilir. Şimdilik görünen şu ki, Meryem dizisi hikayesi ve oyuncu kadrosu ile sevilen yapımlar arasına girmiş. mumarız bu başarısını devm ettirir.

4 Ekim 2017 Reyting Çarşamba Sonuçları