31 Ekim 2017 Salı Reyting Sonuçları ve Analizleri – EDHO Mu? Kadın Mı?


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 13:51
0

31 Ekim salı günü ekranlarımızı süsleyecek birbirinden iddialı dizilerin reyting yarışını haberimizden takip edebilirsiniz… 31 Ekim 2017 Salı günü yayınlanacak dizilerimiz; Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Kadın, Ufak Tefek Cinayetler, Tutsak ekrana gelecek iddialı yapımlardan bazıları. 31 Ekim 2017 Salı Günü reyting Sonuçları ve analizlerini Edho Mu? Kadın Mı? haberimizde bulabilirsiniz…

2015 yılında yayın hayatına başlayan EDHO, senaryosu ve Oktay Kaynarca, Deniz Çakır gibi usta oyuncu kadrosuyla daha ilk bölümden itibaren reyting listelerini altüst edeceğini göstermişti. Yayınlandığı günden itibaren seyircisini ekranlara kilitlemeyi başaran Edho, 3. sezonunda da yakaladığı başarıyı fazlasıyla devam ettirmeyi başarıyor.

78. bölümü izle ekranlara gelecek dizi, yayınlanan yeni bölüm fragmanıyla sevenlerini heyecanlandırdı. Hızır Ali ile Alparslan’ın yumruklaştığı, yeni bölüm fragmanı seyircisinde merak uyandırmışa benziyor.

Geçen hafta yayınlanan ilk bölümü ile beğeni toplayan Kadın Dizisi, bu hafta da iddiasını Sürdürecek Mi? Edho ile aynı gün ekranlara gelen dizi yine de başarılı bir yapım olduğunu geçen hafta ki reyting sonuçları ile kanıtladı. Özge Özpirinçci ve Caner Cindoruk’un başrollerini paylaştığı dizi, 2. bölümü ile ekranlarımızda ki yerini alacak. Bakalım reyting zirvesinde ki tırmanışını sürdürecek mi?

31 Ekim 2017 Salı günü reyting sonuçlarını, analizlerini ve daha fazlasını sitemizden takip edebilirsiniz…

AB

ABC-1

TOTAL