30 Eylül 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları! Yeni Gelin Fazilet Hanım’a Karşı!


Güncelleme: 14 Mart 2018 : 14:00
0

Yeni Gelin dizisi ile Fazilet Hanım ve Kızlarının rekabeti yine bir cumartesi gününe damga vurdu. İki dizinin rekabetinde bakalım bu akşam 30 Eylül Cumartesi kim galip gelecek. 30 Eylül 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları.

30 Eylül Cumartesi 5 dizi mücadele ediyor. Bunlar diziler; Fazilet Hanım ve Kızları, Kalbimdeki Deniz, Yeni Gelin, Sevdanın Bahçesi ve Yalaza.

Kalbimdeki Deniz geçtiğimiz sezon daha iyi bir performans sergilemişti. Bu sezon Yeni Gelin gibi bir rakip karşısında ne yazık ki tutunamadı ve 5. sıraya geriledi. Hatta Kalbimdeki Deniz geçtiğimiz hafta bölümü Yeni Gelin‘in tekrarı kadar bile izlenmedi. Kalbimdeki Deniz’in bu gerilemesi ilerleyen haftalarda daha da belirginleşirse dizi ya gün değiştirecektir yada erken final kararı alacaktır.


Tıkla>>>GÜNLÜK REYTİNG SONUÇLARI<<<Tıkla


 

Diğer yandan Yalaza‘nın geçtiğimiz hafta 22. sıradaydı. 1,5 reyting oranı ile totalde 22. sırada yer buldu ve sürekli oranlarını düşürmekte. Dizinin pek sevilmediği kesin. Erken final kararı alacak bir dizi. 6. bölümü görür yada görmez, 1-2 aya kadar erken final yapacaktır.

30 Eylül reyting sonuçları öncesinde, 2,59 oran ile geçtiğimiz hafta 9. sırada olan Sevda’nın Bahçesi ilk bölüm itibari ile pek izlenmedi. Tabi bunda ilk bölüm olması ve seyircinin diziye alışmasının da etkisi var. Bölüm tekrarları ile eğer dizi tanıtımını iyi yaptıysa bu hafta daha iyi bir sonuç görebiliriz.

Geldik zirvenin sahiplerine. Şimdilik Yeni Gelin ile Fazilet Hanım ve Kızları’nı zirve yarışında görüyoruz. İlerleyen haftalarda bu yarış biter mi, yeni aktörlerle daha da kızışır mı, yoksa zirvenin galibi tek bir dizi mi olur bilinmez. Hepsi ve daha fazlasını önümüzdeki haftalarda hep beraber görecez. İsterseniz geçtiğimiz haftanın reyting total sonuçlarına bakalım ve biraz tahminde bulunalım. Yorum ve görüşlerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz. Favori dizinizin ve tahmini olarak kaç reyting alacağını yorum yaparak bizlere aktarabilirsiniz.

23 Eylül 2017 Cumartesi Reytingleri

30 Eylül 2017 Cumartesi Reyting Sonuçları

30 Eylül 2017 tarihine ilişkin resmi reyting sonuçları açıklandığında yazımıza eklenecektir. Bizi takipte kalın.