3 Kuşak 1 Cevap Yarışması Başvuru Şartları Nelerdir? Nasıl Başvuru Yapılır?


Güncelleme: 1 Temmuz 2017 : 00:42
4

Televizyon ekranlarının en çok izlenen kanallarından biri olan Atv ekranlarında yepyeni bir yarışma programı sizler için yaz sezonunda ekranlara gelecek. Tüm hazırlıklarını en ince ayrıntılarına kadar tamamlayan 3 Kuşak 1 Cevap isimli yarışma ne zaman başlayacak?

3 Kuşak 1 Cevap yarışma programı başvuru koşulları neler? 3 Kuşak 1 Cevap  yarışma programına nasıl başvuru yapılır tüm ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz.

İrfan Kargı’nın sunumu ile ekranlara gelen 3 Kuşak 1 Cevap ATV’de seyirci ile buluşacak. 3 Kuşak 1 Cevap yarışma programında 2 aile ve 3 farklı kuşak yarışmaya katılacak. Kendi kuşağı dışında kalan soruları cevaplamak zorunda olan yarışmacılar doğru cevap verdiği sorular karşılığında para kazanacak.

Yanlış cevaplarla karşı karşıya kalan aile ise üzücü bir şekilde diğer ailenin aldığı puanları izlemekle kalacak. Yarışmanın sonunda ise en çok parayı toplayan aile yarışmanın galibi olacak ve kazandığı bütün paraların sahibi olacak.

Yarışmanın başvuru şekli ile ilgili bilgiler en kısa zamanda haberimizde olacaktır. 3 Kuşak 1 Cevap yarışma programı sizce tutar mı? Programı sevdiniz mi?

4 YORUMLAR

  1. İzlerken bile keyif alıyorum peki bu yarışmaya nasıl katılabiliriz gelmek istiyorum

  2. Bence bu yarışma çok güzel bir yarışma ve ailemle birlikte bu yarışmayı kazanacağımı düşünüyorum ve bu yarışmaya katılmak çok istiyorum

Comments are closed.