3 Kuşak 1 Cevap Neden Bitiyor?


Güncelleme: 2 Eylül 2017 : 00:17
0

Atv ekranlarının sevilen yarışması 3 Kuşak 1 Cevap neden final yaptı? 3 Kuşak 1 Cevap neden bitiyor? Sorularının cevaplarını sizler için araştırdık.

Atv ekranlarında yayınlanan ve farklı formatı ile ekranlarda olan 3 Kuşak 1 Cevap yarışması ilk yayınlandığı zamanlarda büyük ilgi çekmişti. Aynı aileye mensup olan anneanne- babaanne, anne- baba, torun arasında geçen bilgi yarışmasında iki aile arasında kıyasıya bir mücadele yaşanıyordu.

Küçük torunlar, soruya aile bireylerinden hangisinin doğru cevap verdiğini bulmaya çalışırken eğlenceli görüntüler ortaya çıkıyordu. İrfan Kangı’nın da değişik sunuculuk teknikleri ile yarışma eğlenceli bir hal alıyordu.

3 Kuşak 1 Cevap isimli programın yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala bitirilmesi kararı alındı. Reyting oranları ilk zamanlarda yüksek olsa da giderek düştüğü için yapımcıları memnun etmeyen program, önümüzdeki haftalarda final yapacak.

 

3 Kuşak 1 Cevap yarışması 2017-2018 sezonunun başlamasıyla muhtemelen düşük olan reytinglerini daha da düşürecek. Çünkü yeni sezon için birbirinden iddialı diziler ekranlarda olmaya hazırlanıyor. Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren diziler yeni sezona oldukça iyi bir giriş yapmayı bekliyor.

 

3 Kuşak 1 Cevap yarışması, farklı formatıyla dikkat çekmiş olsa da bazı izleyiciler İrfan Kangı’nın sunum şeklinden hoşnut değildi. Kanal farklı bir sunucu ile görüşmek yerine programı tamamen bitirmeyi uygun gördü.

 

3 Kuşak 1 Cevap yarışması, önümüzdeki günlerde final yaparak Atv ekranlarından ayrılacak. Ancak böyle özgün bir formatla ekranlarda olan yarışmanın bitmesi birçok seyirciyi de üzecek.

Sizce programın final yapması doğru bir karar mı? 3 Kuşak 1 Cevap yarışmasını izliyor muydunuz? Fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.